Kategori |
Ingrediens(er) |
Navn på retten |
|
|
|
Fisk/Skaldyr |
Brasen (Dorado) |
Ovnbagt
guldbrasen med kartofler og hvidløgsmayonnaise |
|
Diverse fisk/skaldyr |
Fisk og
skaldyr med risnudler |
|
Foreller |
Foreller
i ovn |
|
Havtaske |
Havtaskebøf med sauce basquaise |
|
Havørred |
Havørred
á la mini |
|
Hjertemuslinger/Linguine |
Linguine
med hjertemuslinger – linguine alle vongole |
|
Hvid (fx. Havkat) |
Zarzuela
de Pescado (Catalansk fiskegryde) |
|
Jomfruhummer/Rødtunge/Muslinger |
Fiskesuppe m/jomfruhummerhaler |
|
Kuller |
Brandade
- gratineret |
|
Kuller |
Kreolerfisk m/pekanris |
|
Kuller |
Kuller i
karry |
|
Kuller eller Kulmule, Grønne linser |
Grønne linser men skindstegt “Catch of the Day” |
|
Kuller eller Torsk |
Fish
n’Chips |
|
Kuller, Lange, Torsk |
Fisk i
fad |
|
Kulmule |
Skindstegt kulmule med bløde løg |
|
Kulmule |
Skindstegt kulmule med bløde løg |
|
Laks |
APPELSINDBAGT LAKS med ovnbagte kartofler med citron |
|
Laks |
Glaseret
laks med syltede rødløg og sauce tartare med wokstegte
grøntsager |
|
Laks |
Ovnbagt
laksefilet med ratatouille og balsamicoglace |
|
Laks |
Lakse-lasagne |
|
Laks |
Laksefilet med grøntsager |
|
Laks |
Laksefilet med rejefyld m/timbaler med broccoli og
gulerødder og estragonsauce |
|
Laks |
Stegt
laks m/ingefær-appelsinsauce, fennikelsalat med
karamelliseret appelsin |
|
Laks |
Stegte
rødspættefileter med bønnesalat |
|
Laks eller Ørred |
Gratineret fiskegryde |
|
Lyssej |
Lyssej
med mandeltopping, smørstegte kartofler og oreganocreme |
|
Muslinger |
Moules Frites med estragonmayo |
|
Muslinger/Hummer |
Bouillabaisse med Rouille |
|
Muslinger/Hummer |
Bouillabaisse med Rouille |
|
Muslinger/Jomfruhummer |
Bouillabaisse |
|
Mørksej |
Mørksej
med parmaskinke og grønne linser |
|
Mørksej |
Ovnbagt
mørksejfilet |
|
Pangasius/Kammuslinger |
Pangasius
filet med kammuslinger i fennikelsauce |
|
Pighvar |
Dampet
pighvar med dildsauce og tomatkompot |
|
Pighvar |
Hvidvinsdampet pighvar med grøntsager |
|
Pighvar |
Rombo al
Forno con patate |
|
Pighvar |
Rombo al
Forno con patate |
|
Rejer |
Fettuccini- og rejepakker |
|
Rejer |
Rejer med hvidløg og chilli |
|
Rødspætter/rejer |
Rødspættefilet i fad |
|
Rødspætter/rejer/Muslinger |
Fiskeret
fra Skagen |
|
Rødtunge |
Gourmesaltet pankopaneret sø-eller rødtunge med fennikel
remoulade. |
|
Rødtunge |
Ovnbagt
rødtunge med friske tomater |
|
Rødtunge/rejer |
Stjerneskud |
|
Rødtunge/Laks |
Fisk en
papillotes |
|
Rødtungefilet |
Rødtungefilet med basilikummousse og garniture |
|
Rødtungefilet/Laks |
Rødtungefilet med laks og orangesauce |
|
Sandart |
Sandart
med oliven |
|
Sej |
Ovnstegt
lyssej |
|
Sej/Torsk/Laks/Gedde |
Fiskefrikadeller m/tomatsovs og gulerodssalat |
|
Søtunge |
Sole
Bonne Femme |
|
Torsk |
Fish´nd
Chips – med twist |
|
Torsk |
Indisk
fiskeret |
|
Torsk |
Kogt
torsk |
|
Torsk |
Kogt
torsk |
|
Torsk |
Kogt
torsk |
|
Torsk |
Kogt
torsk m/sennepssovs |
|
Torsk |
Kogt
torsk m/sennepssovs |
|
Torsk |
Kogt
torsk m/sennepssovs |
|
Torsk |
Lyssej eller anden
torskefisk på Grøntsagssauté og i cremet dildssauce |
|
Torsk |
Fiskelasagne |
|
Torsk |
Saltbagt
fisk |
|
Torsk, kulmule, lange |
Ovnbagt filet royal af lange, kulmule eller torsk med
rosmarin og citron på bund af grøntsager og hønseglace |
|
Torsk/Lange eller Hellefisk |
Bouillabaisse |
|
Torsk/Muslinger |
Bagt
brosme med pasta og muslinger |
|
Torsk/jomfruhummer |
Torskeryg
med jomfruhummer og fennikel med bagt kartoffelmos |
|
Tun |
Grillede
tunbøf med pastasalat |
top |
|
|
Fjerkræ |
Agerhøne |
Stegt
agerhøne med svampefyld |
|
Agerhøne |
Farseret
Agerhøne med foie gras sauce |
|
And |
Ale
braiseret andebryst med quinoa-salat |
|
And |
And au
poivre med råstegte hvidløgskartoflerd |
|
And |
Andebryst |
|
And |
Andebryst
i rød chilipasta |
|
And |
Andebryst
med appelsinsauce |
|
And |
Andebryst
med græskarmos og stegt fennikel |
|
And |
Andebryst med hindbærsauce, brunede kartofler og æbler bagt med gedeost |
|
And |
Andebryst
med sprød rødkålssalat, kartofler og rosenkål |
|
And |
Andebryst
med rodfrugter og rødkål.Æbleflæsk |
|
And |
Andebryststeg
med julens krydderier, halve æbler kogt i portvin samt
coleslaw |
|
And |
Andebryst med svampe, forårsløg og
rødvinssauce |
|
And |
Asiatisk andebryst med grønt |
|
And |
Berberiandebryst med rødvin og enebær |
|
And |
Bigoli
med anderagout |
|
And |
Kastanjekroketter med andelever
m/flødekogte sødkartofler |
|
And |
Forårssalat med andebryst |
|
And |
Stegt and |
|
And |
Sprødstegt andebryst |
|
And |
Stegt
andebryst |
|
And |
Stegt
andebryst m/rodfrugtgratin |
|
And |
Andebryst med honningstegte rosenkål |
|
And |
Andebryst med svampe, forårsløg
ogrødvinssauce |
|
Fasan |
Farseret
fasan |
|
Fasan |
Fasan i
champignon, vindrue og portvins sauce |
|
Fasan |
Fasan med
grønt |
|
Fasan |
Fasan med porrer, ovnstegte kartofler, rødvinssovs og
nødde-vindrue kompot |
|
Fasan |
Fasan som
i Normandiet |
|
Fasan |
Fasanrulle |
|
Kalkun |
Kalkun i
chili-chokoladesauce |
|
Kylling |
Aromatisk
appelsinsalat / Kylling i karry |
|
Kylling |
Butterchicken med raita og grønblanding - endvidere ris og
naanbrød |
|
Kylling |
Butter
Chicken |
|
Kylling |
Coc au
Vin |
|
Kylling |
Coc au
Vin |
|
Kylling |
Farfalle med kylling,
salviesmør og butternutsquash |
|
Kylling |
Farseret
kylling |
|
Kylling |
Grydestegt kylling med sauce, agurkesalat og salat med
spidskål |
|
Kylling |
Hannahs
vidunderkyllinger, Coq au vin rouge |
|
Kylling |
Knase kylling med tomatdip og babyleaves |
|
Kylling |
Kylling a
la Marengo |
|
Kylling |
Kylling á la Provence |
|
Kylling |
Kylling
Cordon Bleu med svampesauce, bønnefritter og ovnbagte
kartoffelbåde |
|
Kylling |
Kylling i
cola |
|
Kylling |
Kylling i
gul karry pasta |
|
Kylling |
Kylling i sur/sød sauce
|
|
Kylling |
Kylling
Kiev |
|
Kylling |
K ylling med cashew nødde |
|
Kylling |
Kylling med
granatæble |
|
Kylling |
Kylling
og kartofler i ovn |
|
Kylling |
Kylling
på kartoffelbund |
|
Kylling |
Kyllingefilet med svampefyld i bacon |
|
Kylling |
Kyllingefilet med ostefyld |
|
Kylling |
Kyllingepie med champignon, porre og bacon |
|
Kylling |
Mandelkylling |
|
Kylling |
Marokkansk kyllingegryde |
|
Kylling |
Peberfrugter med kyllingelever |
|
Kylling |
Paella
con pollo y mariscos (Paella mixta) |
|
Kylling |
Orientalsk kylling |
|
Kylling |
Ovnbagt
kylling i ananasjuice & rom |
|
Kylling |
Stegt kyllingebryst med skorzonerod og
marineret kål |
|
Kylling |
Sticky
Chilli-lime-kylling med nudler |
|
Kylling |
Tom Kha
Khai |
|
Kylling, Ris |
Dal
(Linser, Raita, Bashmati ris) |
|
Poussin |
Julepoussin
farseret med kalv |
|
Poussin |
Poussiner
m/varm frugtsalat |
|
Sneppe |
Sneppe
med Sneppebrød |
|
Sneppe |
Snepper
med æbler og whisky |
|
Vagtel |
Vagtler i
sauce champignon med ovnstegte baby-kartofler (m. skræl).
Grøn salat m. gedeost |
|
Vagtel |
Vagtler i
æbler |
|
Valgfri |
Fjerkræ
af en eller anden slags |
|
Vildand |
Gammeldags vildand med flødesauce |
|
Vildand |
Stegt
vildand m/ flødesalat |
|
Vildand |
Vildænder
i Rødvinssauce |
top |
|
|
Grønt |
Auberginer |
Parmigiana di melanzane |
|
Blomkål |
Kåldolmer |
|
Div. Rodfrugter |
Urtebøffer m/rodfrugtmos & balsamicosauce |
|
Kål |
ChouCroute |
|
Kål |
Karrykål
spist i Østjylland |
|
Porre |
Porretærte |
|
Selleri |
Cremet
Sellerikasserolle med glaserede æbler |
top |
|
|
Kød |
Dyre (rådyr/dådyr) |
Vildtfrikadeller |
|
Dådyr |
Marineret
dådyrkølle m/ovnstegte kartofler og Waldorf salat |
|
Fars |
Hvidkåls-rouletter |
|
Ged |
Letsaltede skanker m/hvidkålssalat, grønkål og dadler |
|
Hare |
Hare a la
Sahebrock |
|
Kalv |
Borsjtj – Russisk rødbedesuppe |
|
Kalv |
Canneloni
Piedmontesi |
|
Kalv |
Cajun
Kalvehaler |
|
Kalv |
Dansk
kalvefilet |
|
Kalv |
Filetto
di vitello alla sardo |
|
Kalv |
Forloren
Skildpadde |
|
Kalv |
Forloren Skildpadde |
|
Kalv |
Fyldt kalvefilet |
|
Kalv |
Indbagt
kalvemørbrad og estragonsauce |
|
Kalv |
IIndiske
kødboller i karry |
|
Kalv |
Involtini
di prosciutto e Mozzarella |
|
Kalv |
Italiensk
kalveryg |
|
Kalv |
Kalv i
sursød-dildsauce |
|
Kalv |
Kalv
m/spinat og kreolsk sennepssauce og Louisiana Dirty Rice |
|
Kalv |
Kalv
Marengo |
|
Kalv |
Kalv med
spinat og kreolsk sennepssauce |
|
Kalv |
Kalveculotte, med ovnbagte små kartofler, ovnbagte
kryddertomater og forårsløg |
|
Kalv |
Kalveculotte, med ovnbagte små kartofler, ovnbagte
kryddertomater og forårsløg. |
|
Kalv |
Kalveculottesteg i ovn m/porrecreme, gulerods- og
kartoffelpandekage |
|
Kalv |
Kalveculotte tilberedt med SOUS-VIDE metoden |
|
Kalv |
Kalveescalopes
med svampe |
|
Kalv |
Kalvefilet m/kartofler/mozarellagratin/grøntsagskokotte/rødvinssauce |
|
Kalv |
Kalvefrikassé - klassisk opskrift |
|
Kalv |
Kalvelever som i Venedig (Fregato di vitello alla veneziana)
|
|
Kalv |
Kalvemedaljon m/mandelkartofler og æble-løgsaute-kalvesky |
|
Kalv |
Kalvemedaljon m/spinat-jomfruhummerdariole |
|
Kalv |
Kalvemørbrad med svampe, parmaskinke og spinat |
|
Kalv |
Karbonader med grønkålssalat og bearnaisesauce |
|
Kalv |
Kogt
kalvespidsbryst med peberodsovs og dampet grønt |
|
Kalv |
Saltimbocca |
|
Kalv |
Saltimbocca med ratatouille |
|
Kalv |
Skibberlabskovs |
|
Kalv |
Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce |
|
Kalv |
Stufatino
alla Romana (Oksegryde på romersk manér) |
|
Kalv |
Stuvning
med kalv og bønner med tilbehør: Mojete og Patatas Bravas |
|
Kalv |
Wienerschnitzel med "dreng" og brasede kartofler og grønne
ærter |
|
Kalv eller Lam |
Estofado |
|
Kalv eller Lam |
Stegt
lever som på Bali |
|
Kalv/Svinekød |
Farserede
porer |
|
Kalv/Svinekød |
Forloren
hare med flødesauce og tyttebær |
|
Kalv/Svinekød |
Forloren
Hare - traditionel |
|
Kalv/Svinekød |
Frikadeller m/rødvin og hakkede nødder |
|
Kalv/Svinekød |
Frikadeller med tomatsalsa og saltbagte kartofler |
|
Kalv/Svinekød |
Karbonader m/urtefrikassé |
|
Kalv/Svinekød |
Kåldolmere |
|
Kalv/Svinekød |
Originale italienske kødboller med pasta |
|
Kalv/Svinekød |
Saltimbocca alla romana II |
|
Kanin |
Kaninragout |
|
Krondyr |
Krondyrkølle i gryde |
|
Lam |
Fransk
Lammeragout |
|
Lam |
Huevos a
la Flamenca - « Bagte æg « |
|
Lam |
Indisk
lammegryde med abrikos |
|
Lam |
Irsk stuvning |
|
Lam |
Lam med
champignon-tomat-olivensauce med knuste kartofler |
|
Lam |
Lamme
Sosaties - Sydafrikansk rissalat |
|
Lam |
Lammeculotte med græsk tzaziki |
|
Lam |
Lammeculotte
med hvidløg/rosmarin, små kartoffelgratiner og grøntsager i
ovn |
|
Lam |
Lammeculotte med svampe- og
nøddetilbehør |
|
Lam |
Lammekoteletter med parmesankartoffelmos og tzatziki |
|
Lam |
Lammmekølle
med kål-tzatziki-salat med tranebær og flødekartofler |
|
Lam |
Lammekølle provancale |
|
Lam |
Lammeragout |
|
Lam |
Lammesteg
med oliven |
|
Lam |
Lammesteg
med oliven og ovnbagte rodfrugter |
|
Lam |
Lammetajine med kikærter og abrikoser |
|
Lam |
Ølmarineret lam m/ovnkartofler |
|
Lam/Svinekød |
Irsk stuvning |
|
Okse |
Beef
Wellington |
|
Okse |
Boeuf
onglet /Butchers hang /Nyretap med Portobello svampe og
hvidløgsmos |
|
Okse |
Boeuf
Bourguignon |
|
Okse |
Bøf Bourguignon |
|
Okse |
Bøf Bourguigon |
|
Okse |
Bøf
Stroganoff med kartoffelmos |
|
Okse |
Bøffer
med Tomat og Oliven |
|
Okse |
Bøf med
salat og bearnaisesauce |
|
Okse |
Cote de Boeuf med
Bearnaisesauce og Pommes frites
Grøn salat med Orleanais dressing |
|
Okse |
Catalansk
oksegryde med et tvist |
|
Okse |
Chateaubriand med tilbehør og sauce bordelaise |
|
Okse |
Chateaubriand i Pesto-Parmasvøb m/varm safran-aiolicreme |
|
Okse |
Chorizo
Chili |
|
Okse |
Dansk
hakkebøf |
|
Okse |
Farsbrød
med bagte rodfrugter og pæresalat |
|
Okse |
Farserede
Kødruller |
|
Okse |
Flankesteg på panden med portvinsbraiseret fennikel og bagt
kartoffel med persillesmør |
|
Okse |
Forloren
hare med squash, hvidløg og rosmarinsauce |
|
Okse |
Forårsruller |
|
Okse |
Fyldt
oksemørbrad med kartoffeltimbale og rødvinssauce |
|
Okse |
Fyldt
okse-rullesteg med tomatsovs |
|
Okse |
Gammeldags bankekød |
|
Okse |
Gullashsuppe - i særklasse |
|
Okse |
Græsk Bøf |
|
Okse |
Herremads
Chateaubriand |
|
Okse |
Højrebsfilet med
portvinssauce, mango salat og timian kartofler
|
|
Okse |
Hot Pot
med oksekød, øl og lakridsrod |
|
Okse |
Kidney
Pie Rognons en Casserolle (Sauterede nyrer) |
|
Okse |
Lembu
Laksa |
|
Okse |
Lasagne |
|
Okse |
Marineret
Flanksteg |
|
Okse |
Oksebov |
|
Okse |
Oksecuvette med peberfrugtcreme |
|
Okse |
Oksefilet med stegte kartofler og rødvinssovs |
|
Okse |
Oksefilet
med stegte svampe, kartofler, sellerikage |
|
Okse |
Oksehaleragout |
|
Okse |
Oksekødskarry med appelsin |
|
Okse |
Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på
dampede jordskokker og senneps-flødesauce |
|
Okse |
Oksekødssuppe med bønner |
|
Okse |
Oksemørbrad med grønne bønner |
|
Okse/jordskokker |
Okseragout med jordskokker, timian og sort peber |
|
Okse |
Oksespidsbryst med peberrodssauce |
|
Okse |
Oksesteg
i ovn |
|
Okse |
Oksesteg
i ovn |
|
Okse |
Ovnstegte
skiver af okseskank på urtebund |
|
Okse |
Peberbøf
flambé m/grønne Madagaskar-peber |
|
Okse |
Pyt i panna från Småland |
|
Okse/kalvelever |
Risotto
ala Toscana |
|
Okse |
Salat med
oksekød og bacon |
|
Okse |
Sorte gryde |
|
Okse |
Sorte gryde |
|
Okse |
Stifado |
|
Okse |
Stifado |
|
Okse |
Stifado
med Khoriatiki salat |
|
Okse |
Ungarsk
gullashsuppe m/flute |
|
Okse og/eller Lam |
Moussaka
Me Melitzanes (Moussaka med auberginer) m/græsk salat |
|
Okse |
Tournedos med rødvinssauce, svampesaute
og kartoffelkage |
|
Okse |
"Århus
Ø": Oksemørbrad med kartoffelgratin og Seranoskinke |
|
Svinekød |
Braiserede svinekæber i øl med kartoffelmos |
|
Svinekød |
Svinekæber i øl med kartoffelmos |
|
Svinekød |
Braiserede
svinekæber i mørk øl med kartoffel-sellerimos |
|
Svinekød |
Brunkål á
la Munkebakkevej |
|
Svinekød |
Enebærgryde med bagt kartoffelmos og damper broccoli |
|
Svinekød |
Farseret
dyrebov / Dyrebov i gryde |
|
Svinekød |
Farseret
svinekam m/vindruesalsa |
|
Svinekød |
Filetto
di maiale impanato di pistacchi m/Pasta alla Norma |
|
Svinekød |
Flæskesteg m/sprød svær, rødkål og brunede kartofler |
|
Svinekød |
Forloren and med svesker
og aspargeskartofler |
|
Svinekød |
Franske
koteletter |
|
Svinekød |
Fullingsteg
med medisterpølse, flæsk og grønkålssalat |
|
Svinekød |
Fyldt
svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater |
|
Svinekød |
Fyldt
svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater |
|
Svinekød |
Gammeldaws æbleflæsk |
|
Svinekød |
Gammeldaws æbleflæsk, mørbradbøf |
|
Svinekød |
Glaserede svinekæber |
|
Svinekød |
Groffenbrad fra Falster |
|
Svinekød |
Grønlangkål lavet som i Vendsyssel |
|
Svinekød |
Helstegt
svinemørbrad med purløgssauceog gulerødstimbale |
|
Svinekød |
Hjerter i
vildtsauce |
|
Svinekød |
Hjerter i
vildtsauce m/kartoffelmos |
|
Svinekød |
Indbagte
koteletter |
|
Svinekød |
Indbagt
skinkestang med rødkålssalat |
|
Svinekød |
Indbagt
svinemørbrad med flødekartofler og rødbedesalat |
|
Svinekød |
Indbagt
svinemørbrad med Insalata Caprese fra Campania |
|
Svinekød |
Italiensk kødgryde |
|
Svinekød |
Italiensk
kødgryde med himmelsk sauce |
|
Svinekød |
Italiensk
skinke- og ostegryde |
|
Svinekød |
Japansk
skinkeschnitzel |
|
Svinekød |
Japansk
skinkeschnitzel m/marinerede peberfrugter og nudler |
|
Svinekød |
Julefrokosten (Hamburgerryg / Frikadeller / Stuvet spinat /
Rødkål / Korenderkager) |
|
Svinekød |
Karbonader med ærter og gulerødder |
|
Svinekød |
Koteletter i fad |
|
Svinekød |
Krydret
skinkesteg med ovnbagte rodfrugter og balsamicosauce |
|
Svinekød |
Marineret
mørbrad m/pastasalat med chilibacon |
|
Svinekød |
Moo SHU
PORK |
|
Svinekød |
Mørbrad à
la Lerchenfeld |
|
Svinekød |
Mørbrad i
kokos med gulerødder og broccoli |
|
Svinekød |
Mørbrad
m/abrikos - a´la Prins Henrik |
|
Svinekød |
Mørbradbøf |
|
Svinekød |
Mørbradgryde |
|
Svinekød |
Mørbradgryde/Paprikagryde |
|
Svinekød |
Indbagt mørbrad med
brøndkarse - Gaffelknust kartoffelmos med Broccoli og
Estragonsauce |
|
Svinekød |
Nakkefilet stegt som vildt med Waldorfsalat |
|
Svinekød |
Revelsben |
|
Svinekød |
Ribbenssteg |
|
Svinekød |
Silkeborgske koteletter |
|
Svinekød |
Skinkemedaljoner med salviesauce |
|
Svinekød |
Spoleben
i hvedeøl med æbler og timian |
|
Svinekød |
Spareribs
m/rodfrugter |
|
Svinekød |
Sprængt
ribbensteg og medisterpølse med spidsskål tilberedt i wok |
|
Svinekød |
(Langtids)Stegt
flæsk med persillesovs |
|
Svinekød |
Stegt
flæsk med persillesovs |
|
Svinekød |
Stegt
vildsvinekølle m/enebær og indbagte rodfrugter i butterdej |
|
Svinekød |
Svinekam
stegt som vildt |
|
Svinekød |
Svinekød
i grøntsager |
|
Svinekød |
Svinekød
m/salvie og kapers |
|
Svinekød |
Svinekød
med kos-salat i æggecitronsauce |
|
Svinekød |
Svineskank med
Hasselback kartofler |
|
Svinekød |
Sennepsmørbrad med bacon, bønner og Tagliatelle |
|
Svinekød |
Svinemørbrad med pesto |
|
Svinekød |
Viking
gryde |
|
Svinekød |
Viking
Gryde |
|
Svinekød |
Vikingbøf
Opskrift fra Viking Bøfhus - anno 1965 |
|
Svinekød |
Øl-ben
fra Sevel Kro |
|
Svinekød |
Øl-ben
fra Sevel kro (ligger syd for Skive ved Hjerl Hede). |
|
Vildsvin |
Brændende
kærlighed m/rodfrugtmos, hyldebærsyltet rødbedesalat med
frisk peberrod og hyldebærsirup |
|
Vildt |
Dyregryde
med bacon, svampe, flødesauce og saftig savojkål |
|
Vildt |
Dyreryg
gourmet |
|
Vildt |
Farseret
dyrekølle, dyreryg, bagte hvidløgskartofler og waldorfsalat |
|
Vildt |
Krondyr-mørbrad |
|
Vildt |
Ovnstegt
kronhjorteryg med kartoffel-sellerimos |
|
Vildt |
Sommerbuk
m/ kvæde og ”syltede” svampe |
|
Vildt |
Vildtgryde |
|
Vildt |
Vildtgryde |
|
Vildt |
Vildtgryde |
|
Vildt |
Vildtgryde |
|
Vildt |
Vildtgryde med svampe |
|
Vildt |
Vildtgullasch |
|
Vildt |
Vildtragout m/rodfrugter |
|
Vildt (Rådyr) |
Vildtgryde/vildtragout med sellerimos |
top |
|
|
Kød/Fisk |
Torsk |
Torsk i
fad med grøntsager og perlebyg |
|
Svinekød/Kylling |
Vietnamesiske pandekager |
|
Svinekød/Rejer |
Reje- og
svinekødsgumbo |
|
Svinekød/Rejer |
Reje- og
svinekødsgumbo |
|
Svinekød/Rejer/Hummer/Kylling/Blåmuslinger |
Paella |
top |
|
|
Kød/Fjerkræ |
Flæsk/Kalkun |
Kinesisk
gryde m/Kinesiske stegte ris |
|
Kylling |
Coq au
vin |
|
Kylling |
Indisk curry med
kylling |
|
Kylling |
Chicken Tikka Masala |
|
Okse/Kylling |
Pastel De
Chocio (okse, kylling og majs pie) |
top |
|
|
Pasta |
Lasagne |
Grøntsagslasagne |
|
Pasta med laks |
Pasta med laks |
|
Spaghetti |
Spaghetti
Carbonara |
top |
|
|
Ris |
Ris/Jomfruhummer |
Citronrisotto med jomfruhummer |
|
Ristaffel |
Indonesisk Ristaffel |
|
Kylling |
Ristaffel |
|
Kylling/Rejer/Musling |
Paella |
|
Lam/Svinekød/Muslinger/Rejer |
Paella |
|
Torsk/Rejer/Muslinger |
Paella
m/græsk salat |
top |
|
|
Suppe |
Kalv |
Borsjtj
m/flutes |
|
Okse |
Gullaschsuppe |
|
Røde linser |
Rød
Linsesuppe |
top |
|
|
Tapas |
Tapas |
Laksemousse, Hvid fisk m/krydderurter og ærtecreme,
Spinatpandekage m/ rejemousse, Fish n’ Chips Oksekød og
butterdej på spyd, “Svinebolcher“, Rilette af gris,
Mayonaisser (Estragon, Purløg, Basis), Små syltede tomater,
Rød bearnaise, Madbrød - Hurtigt, Sesam snack og flutes,
Ostetern i olie og Dukkah,Saltmandler, Lakridsmandler,
“Pastasnack“, Pestosnegle, Puffede ris, Chokolademousse i 3
farver, Marinerede appelsinfileter, Glaskaramel |
|
Tapas |
Mangochutney, Citronfromage, Brød, Solæg, Spicey meatballs,
Grissini, Pocheret æg, Krydret mørbrad/svinefilet,
Spirulinamayo,
Quesedillas, Mousse af tun, Røget laks i film, Tomatsauce,
Kyllingesalat,
Røget kartoffelmayo m/Sprød parma, Rød pesto i svampe,
Røget and og syltede svampe, Pariserbøf m/Pocheret æg,
Pankopaneret slikasparges, Krabbe-kugler, Chokoladesnack,
Kartoffeltoppe, Rugbrødskiks |
|
Tapas |
Tapas - Spansk inspireret aften med Gitte og Sussi |
|
Tapas |
Tapas : Røget hellefisk med Wakabe; Markchampignon med gedeost og akaciehonning; ”Devil on a horseback”: Æble, ost og skinke; Tortilla med chorizo; Bagte kartoffelskiver med fetacreme; Tocino de Cielo (Flan); Gampas PIL PIL; Butterdej med spinat;
Blinis med lakserilette; Sangria |
|
Tapas |
Tapas - Butterdej med
spinat, Blinis med lakserilette, Fyldte peberfrugter,
Miniburgere, Kyllingfrikadeller med grønt, Appelsinfromage |
|
Tapas |
Tapas :
Små
kartoffelhapsere, Brød med bacon og asparges, Små Tapas spyd
med agurk, melon og feta, Små hapsere med ost og pølse, Fish
n’ Chips, Hjemmelavet mayonnaise |
|
Tapas |
Ansjossvøbte oliven,
Svesker i baconsvøb,
Chorizo med
vagtelspejlæg, Bagte kartofler med æg
og tonnatosauce, Risotto med lufttørret
italiensk pølse, rosmarin og ristede svampe
|
top |
|
|