HERREMAD HOLD 2 |
Sherryglaseret kyllingelever |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2011-2012 |
Råvarerne er købt hos Føtex | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Sherryglaseret kyllingelever
(Jerez higados de pollo glaseado)
Ingredienser til 4 personer
|
Sherryglaseret kyllingelever
(Jerez higados de pollo glaseado) Fremgangsmåde |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Dorada:
Timiankartofler:
Hvidløgsmayonnaise (allioli):
|
Ovnbagt guldbrasen med kartofler og hvidløgsmayonnaise
Fremgangsmåde:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Mandelsmåkager (Galletas de almendra) Ingredienser til ca. 50 stk:
|
Mandelsmåkager (Galletas de almendra) Fremgangsmåde: 1. ca. 125 g mandler smuttes. 2. ca. 25 g smuttede mandler finhakkes til mel i blender. 3. ca. 75 g smuttede mandler lægges i et ildfast fad og ristes i en forvarmet ovn ved 200 ºC i 8 – 10 min. under jævnlig omrøring til de er gyldne og lugter dejligt ristede. 4. De ristede mandler grovhakkes i blender. 5. Kom smør og sukker i en skål og pisk det let og luftigt. 6. Sigt mel, mandelmel og salt i. Vend det forsigtigt sammen med en metalske og tilsæt også de hakkede mandler og citronskallen. 7. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt ind i dejen. 8.Kom små teskefulde af dejen på bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 ºC i 10 – 15 min. til kagerne er gyldenbrune i kanten. 9. Læg dem til afkøling på en rist. Kagerne serveres til kaffen. |