|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
4. okt. 2011 |
Barbecued Shrimps |
Kalv med spinat og kreolsk sennepssauce |
|
11. okt. 2011 |
Gazpacho |
Paella |
Melon m/skinke/ost/flutes |
18. okt. 2011 |
Grillet jomfruhummer
|
Reje- og svinekødsgumbo |
|
25. okt. 2011 |
Aja Blanco |
Cajun Gumbo med
rejer, krydrede pølser og svinekød |
Cajun Lime Pie |
1. nov. 2011 |
Salmorejo de Córdoba
(Tapas)-Peberruller med fyld af krydderurter, kapersbær og
pinjekerner-
Krydret chorizo med blåskimmelost-Fyldte æg med grønne
oliven og sprøde brødkrummer-Kartoffeltortilla-
Bagte padrónchilier med gedeost, honning og mynte-Smørkager
med pinjekerner og sort peber- |
8. nov. 2011 |
Frølår i hvidvinssauce |
Kreolerfisk m/pekanris |
|
15. nov. 2011 |
Minirösti med laks |
Andebryst med appelsinsauce |
|
|
|
|
|
22. nov. 2011 |
Røget laks i Cajun tomatsuppe |
Cajun
Kalvehaler |
|
29. nov. 2011 |
Sherryglaseret kyllingelever |
Ovnbagt guldbrasen med kartofler og
hvidløgsmayonnaise |
Mandelsmåkager |
6. dec. 2011 |
INDBAGT GEDEOST m/ tomatmarmelade
ALOBDIGAS |
HUEVOS A LA FLAMENCA -
« Bagte æg « |
FLAÒ – myntetærte |
13. dec. 2011 |
Carpaccio
|
Flæskesteg m/sprød svær,
rødkål og brunede kartofler |
Æbleskiver m/æblestykker
og kardemomme |
20. dec. 2011 |
Bornholmske saltsild |
Andebryst med rodfrugter og rødkål.Æbleflæsk |
OstIndbagt brie med solbærsyltetøjJulesalat
med creme Gorgonzola |
3. jan. 2012 |
Dampet torsk på ristet brød |
Oksebov |
|
10. jan. 2012 |
Cremet Sellerisuppe |
Sandart med oliven |
Bløde bagte choko-fristelser |
17. jan. 2012 |
Suppe med rejer i rød
karry
|
Laksefilet med rejefyld
m/timbaler med broccoli og gulerødder og estragonsauce |
|
24. jan. 2012 |
Jordskoksuppe
|
Fisk en papillotes |
Æbledessert |
31. jan. 2012 |
Hummercrostini med portvinssmør og
parmesanchips |
Vildtragout med rodfrugter |
Kokossmåkage |
7. feb. 2012 |
Asparges suppe |
Bøf Stroganoff med kartoffelmos |
Pæretærte med smuldredej |
14. feb. 2012 |
Hummerhaler i karry |
Ølmarineret lam med
ovnkartofler |
|
21. feb. 2012 |
Tigerrejer i Tempura dej med Tartar
sauce |
Catalansk oksegryde med et tvist. |
Napoleonshatte |
28. feb. 2012 |
Rødtungeroulade med laks
og fine urter |
Kalv i sursød-dildsauce |
|
6. marts 2012 |
Sfincione - Tykt siciliansk
"pizzabrød"Farsumagru al sugo - |
Fyldt okse-rullesteg med tomatsovs |
Torta de carote - Gulerodstærte |
13. marts 2012 |
Krydret karrysuppe med rejer og
ferskner |
Viking Gryde
|
|
20. marts 2012 |
Cozze con pomodoro
|
Filetto di maiale impanato di
pistacchi m/Pasta alla Norma |
Appelsinkage |
27. marts 2012 |
Kyllinglever Bobotie med salat og
chutney
|
Lamme Sosaties
Sydafrikansk Rissalat |
Malva Pudding |
10. april 2012 |
Peberfrugt med kammuslinger , hvidløg
og pesto
|
Filetto di vitello alla sardo
|
Kongelig soufflé med sæsonens bær |
17. april 2012 |
Lakse ”hapser” med rejer |
Kylling på kartoffelbund |
|
24. april 2012 |
Artiskok med persillerelish og
serranoI |
Indbagte koteletter! |
Trifli med sveskekompot |
27. april 2012
Dameaften |
Rødtungefilet med laksesoufflé
og safransauce |
Kalvefilet
m/kartofler/mozarellagratin/grøntsagskokotte/rødvinssauce |
Tærte med sommerbær og kokoscreme |