HERREMAD HOLD 2 |
Lakse ”hapser” med rejer Kylling på kartoffelbund |
||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2011-2012 |
Råvarerne er købt hos Føtex | ||||||||||||||||||||
Forret: Lakse ”hapser” med rejer Gammeldags røget Hjerting-laks har en tydelig duft og smag af løvtræ. Saltsmagen er moderat. Filé Royal Laksemørbraden har en helt fantastisk smag og konsistens. Intet spild, første som sidste skive er ren ”smelte-på-tungen” nydelse. Skær skiverne i 5-10 m.m. tykkelse. Tigerrejerne (4-5 stk. pr. mand) ristes i olie på panden. Icebergersalat snittes i tynde strimler. Herligheden anrettes på en lille tallerken der pyntes med en skive citron. |
|||||||||||||||||||||
Kylling på
kartoffelbund Ingredienser til 4 personer:
|
Kylling på
kartoffelbund Fremgangsmåde:
|