HERREMAD DAMEAFTEN
|
Rødtungefilet med laksesoufflé og safransauce Tærte med sommerbær og kokoscreme |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2011-2012 |
Råvarerne er købt hos Føtex | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rødtungefilet med laksesoufflé og
safransauce. Ingredienser til 6 personer: Soulfléfars
Safransauce med fine urter
Pynt
Hertil 180 g ristet brød |
Rødtungefilet med laksesoufflé og
safransauce. Fremgangsmåde: Fremgangsmåde: Soulfléfars
Rødtungefileterne
Safransauce med fine urter
Anret de små fiskeruller i små dybe tallerkener. Fordel
saucen over fisken. Vend krydderurterne i olie og citronsaft. Læg det på
fisken som pynt.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalvefilet m/kartofler/mozarellagratin/grøntsagskokotte/rødvinssauce |
Kalvefilet m/kartofler/mozarellagratin/grøntsagskokotte/rødvinssauce
Fremgangsmåde: |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tærte med sommerbær og kokoscreme Ingredienser til 6-8 personer: Tærtedej:
Fyld:
Tilbehør:
|
Tærte med sommerbær og kokoscreme Fremgangsmåde:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BORDDÆKNING 1. Chefborddækker: Peer A som sørger for opdækning til 49 personer, al service/duge, servietter, lys/lysestager, blomster. 2. Jørgen sørger for bordplan, navnekort, menukort.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANKOMST 1. Preben lejer 50 champagneglas til velkomstservering og modtager damerne med (drinks, snaks). Henrik F og Leif B er hjælpere. (Risskov Udlejning) 2. Carsten har fremstillet skilte der henviser til garderobe + stuen til velkomstdrinks. 3. Mogens har bagt ’fiderolles’ som velkomstsnaks. Fyld til disse købes af Henning og fyldes i af Preben, Henrik F og Leif B. |
OPRYDNING
1. Der
ryddes af bordene som sættes på plads af borddækkerne.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FØR MIDDAGEN 1. Svend, Steen og Kaj trækker vine (både hvide og røde) op. 2. Svend og Steen skænker hvidvin op kl. 19.00. |
Det grundlæggende princip må være: at alle der medbringer materiale også fjerner det igen! at alle der tager noget frem sætter det på plads igen! at alle der serverer - rydde af og vasker op! At alle hjælper til hvor det er muligt! |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MADLAVNING (48 deltagere) FORRET: Chefkok og indkøber Børge med Per Istrup som hjælper. HOVEDRET: Chefkokke og indkøbere Henning og Poul-Erik med Carsten S og Knud Erik som hjælpere. OSTETALLERKEN: Chefanretter og indkøber Kurt. DESSERT: Chefkok og indkøber Carsten BH med Knud-Erik og Henrik R som hjælpere. KAFFE - KAGE: Kaj (indkøber af kaffe) og Knud forestår kaffemaskinebetjening/servering + køb af kaffe. Mogens har bagt diverse kager til kaffen. Specielt til Børge, Carsten BH og Kurt: budgettet er alt i alt på kr. 13.500,00 som forvaltes af Henning og Poul-Erik, derfor bedes I konferere med dem ang. udgifterne. Al vin (champagne, hvid og rød) købes af Henning.
|
Bemærk: Al forespørgsel - alle ændringer af aftaler - sker gennem Henning (eh@eharendt.dk /86223662) eller Poul-Erik (kisserogpolle@hotmail.com / 86223129).
|