HERREMAD 

   MENU 03. mar. 2015

Madhold 1


Lakseruller

Rødspættefilet i fad
 

Forside
Opskrifter
Menu 2014-2015
 
Råvarerne er købt hos Føtex  
Lakseruller

Ingredienser til 4 personer
 
bullet4 skiver røget laks
bullet170 g rygeost
bullet1 rødløg
bulletsalt
bulletpeber
bulletblandet salat
bulletbrøndkarse

 
Lakseruller

Fremgangsmåde:

  1. Hak rødløget fint og rør det sammen med rygeost, salt og peber
  2. Skær lakseskiverne over på den lange led
  3. Kom en klat rygeost på midten af hvert stykke
  4. Rul lakserullerne sammen og anret på en bund af blandet salat.

    Pynt eventuelt med lidt brøndkarse
     
 
Rødspættefilet i fad

Ingredienser til 4 personer
 
bullet3 tsk fransk sennep1 Tsk sukker
bullet2 tsk karry
bullet5 spsk olivenolie
bullet3 spsk eddike
bullet8 spsk tomatpuree
bullet2,5 dlpiskefløde
bullet1 løg i skiver
bullet2 laurbærblade
bulletsalt
bulletpeber
bulletsmørklatter
bullet1 bakke champignon

Tilbehør

bullet3 dl. ris
bullet5 dl. vand
bullet1 tsk. salt

 
Rødspættefilet i fad

Fremgangsmåde:

  1. Alt (pånær smør) røres sammen
  2. Kom 10–12 fileter i bunden af et smurt fad og fordel smørret mellem fileterne
  3. Fadet sættes i en god varm ovn (180 gr.) i 20–25 min.

Tilbehør

  1. Løse ris serveres til

Servering

  1. Retten pyntens med rejer