|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
7. okt. 2014 |
Gazpacho
fra Andalusien |
Boeuf
bourguignon |
|
14. okt. 2014 |
|
Orientalsk kylling |
Citronfromage |
21. okt. 2014 |
|
Forloren
Hare - traditionel |
Crepes Suzettes med to slags is |
28. okt. 2014 |
|
Svinekød
i grøntsager |
Æbletærte |
4. nov. 2014 |
|
Vildtfrikadeller |
Romfromage |
11. nov. 2014 |
|
Forloren
Hare med flødesauce og tyttebær |
Chokolademousse med brændt mandel |
18. nov. 2014 |
|
Vildtgryde |
Hindbærtærte med is |
25. nov. 2014 |
Laksesalat
med peberrodsdressing |
Dyregryde
med bacon , svampe, flødesauce og saftig savolkål |
Kræmmerhuse med flødeskum og gele på toppen |
2. dec. 2014 |
|
Marokkansk kyllingegryde |
Banankage
med kompot af tørrede frugter |
9. dec. 2014 |
|
Julepoussin farseret med kalv |
Figner
pocheret i rødvin og timian |
16. dec. 2014 |
---------- |
Julefrokost
2014
Marinerede sild med løg og kapers samt hjemmelavet
karrysalat
Stegte
rødspættefileter
Stegte
sild i tomatsauce
Medister med grønlangkål
Ribbensteg med rødkål
Ost og
kiks |
----------- |
6. jan. 2015 |
Cozze con pomodoro
Muslinger i tomat og hvidvin |
Kogt torsk med sennepssovs |
Brombærtærte med grapecreme |
13. jan. 2015 |
|
Risotto
alla Toscana |
Appelsinfromage |
20. jan. 2015 |
|
Rødtungefilet med basilikummousse og garniture |
Rombudding med mandler |
27. jan. 2015 |
Tigerrejer-salat med balsamico dressing |
Karbonader med ærter og gulerødder |
|
3. feb. 2015 |
|
Sennepsmørbrad med bacon, bønner og Tagliatelle |
Æblekage på fynsk |
17. feb. 2015 |
Cremet
majssuppe med hummerhaler (evt. rejer) |
Snepper
med æbler og whisky |
Piemontesisk chokoladekage |
10. feb. 2015 |
Ærtesuppe
med citronolie og stegte thairejer |
Torskeryg med jomfruhummer og fennikel med bagt
kartoffelmos |
|
24. feb. 2015 |
Blini med
stenbiderrogn |
Saltbagt
fisk |
|
3. mar. 2015 |
Lakseruller |
Rødspættefilet i fad |
|
17. mar. 2015 |
Ristede
kammuslinger på urtebund med Champagne-sauce |
Saltimbocca alla romana II |
|
10. mar. 2015 |
Carpaccio
med friske urter |
Farserede
porer |
Vandbakkelse |
24. mar. 2015 |
Avocado á la Butler
|
Coc au Vin |
|
7. april 2015 |
Tapas |
Forårsruller |
|
14. april 2015 |
Rejecoctail med avocadocreme |
Indbagt
kalvemørbrad og estragonsauce |
|
24. april 2015
Dameaften |
Asparges
med mousseline og rejer |
Indbagt
kalvemørbrad og estragonsauce |
Nødde/chokolade kurv med is |