FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2014 - 2015 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
7. okt. 2014 Gazpacho fra Andalusien Boeuf bourguignon  
14. okt. 2014   Orientalsk kylling Citronfromage
21. okt. 2014   Forloren Hare - traditionel Crepes Suzettes med to slags is
28. okt. 2014   Svinekød i grøntsager Æbletærte
4. nov. 2014   Vildtfrikadeller Romfromage
11. nov. 2014   Forloren  Hare med flødesauce og tyttebær Chokolademousse med brændt mandel
18. nov. 2014 Vildtgryde Hindbærtærte med is
25. nov. 2014  Laksesalat med peberrodsdressing Dyregryde med bacon , svampe, flødesauce og saftig savolkål Kræmmerhuse med flødeskum og gele på toppen
2. dec. 2014   Marokkansk kyllingegryde Banankage med kompot af tørrede frugter
9. dec. 2014   Julepoussin farseret med kalv Figner pocheret i rødvin og timian
16. dec. 2014 ---------- Julefrokost 2014
Marinerede sild med løg og kapers samt hjemmelavet karrysalat
Stegte rødspættefileter
Stegte sild i tomatsauce
Medister med grønlangkål
Ribbensteg med rødkål
Ost og kiks
-----------
6. jan. 2015 Cozze con pomodoro
Muslinger i tomat og hvidvin
Kogt torsk med sennepssovs Brombærtærte med grapecreme
13. jan. 2015   Risotto alla Toscana Appelsinfromage
20. jan. 2015   Rødtungefilet med basilikummousse og garniture Rombudding med mandler
27. jan. 2015 Tigerrejer-salat med balsamico dressing Karbonader med ærter og gulerødder  
3. feb. 2015   Sennepsmørbrad med bacon, bønner og Tagliatelle Æblekage på fynsk
17. feb. 2015 Cremet majssuppe med hummerhaler (evt. rejer) Snepper med æbler og whisky Piemontesisk chokoladekage
10. feb. 2015 Ærtesuppe med citronolie og stegte thairejer Torskeryg med jomfruhummer og fennikel med bagt kartoffelmos  
24. feb. 2015 Blini med stenbiderrogn Saltbagt fisk  
3. mar. 2015 Lakseruller Rødspættefilet i fad  
17. mar. 2015 Ristede kammuslinger på urtebund med Champagne-sauce Saltimbocca alla romana II  
10. mar. 2015 Carpaccio med friske urter Farserede porer Vandbakkelse
24. mar. 2015

Avocado á la Butler

Coc au Vin  
7. april 2015 Tapas Forårsruller  
14. april 2015 Rejecoctail med avocadocreme Indbagt kalvemørbrad og estragonsauce  
24. april 2015
Dameaften
Asparges med mousseline og rejer  Indbagt kalvemørbrad og estragonsauce Nødde/chokolade kurv med is