HERREMAD HOLD 2 |
MUSLINGESUPPE FRA SKAGEN STIFADO |
|||||||||||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2007-2008 |
Råvarerne er købt hos Føtex Muslingesuppe fra Skagen INGREDIENSER TIL 4 PERSONER: -
50 g smør |
FREMGANGSMÅDE:
2.
Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad koge under låg
til grøntsagerne er møre. 3.
Tilsæt muslingerne og læg igen låg på gryden. 4.
Lad koge i nogle minutter og tilsæt fløden. |
||||||||||||||||||||||||||||
STIFADO INGREDIENSER TIL 4 PERSONER:
|
FREMGANGSMÅDE:
1. Skær kødet i tern. Pil løg og hvidløg og skær hvidløgene i tynde skiver men lad løgene forblive hele. 2. Varm olivenolien i en tykbundet gryde og brun kødet i flere hold. Tag det op og stil det til side. 3. Svits løgene og hvidløgsskiverne et øjeblik i resten af olien i gryden. Tilsæt de hakkede tomater + væde og kom i gryden til løgene. 4. Kom kødet i gryden igen og tilsæt krydderierne samt rødvin og eddike. Bland det hele godt og drys med salt og peber. 5. Kog retten under låg ved svag varme i ca. 1½
time. Hvis det damper for meget kommer du lidt mere vand eller rødvin i. Tilberedningstid 2 timer!
|