HERREMAD HOLD 2 |
Porreforret/salat Peberfrugter med kyllingelever |
||||||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2009-2010 |
Råvarerne er købt hos Føtex
Porreforret/salat: Ingredienser til 4 personer
|
Fremgangsmåde:
1. Bland cremefraiche, mayonnaise, salt, karry og citronsaft. 2. Skær æblerne og peberfrugterne i små terninger og porrerne i meget tynde skiver. 3. Bland det hele og anret portionsvis på en tallerken pyntet med salat. 4. Drys rejerne ovenpå. 5. Server lun flute til.
|
|
||||||||||||||||||||||
Peberfrugter med kyllingelever Ingredienser til 4 portioner (2 personer)
|
Fremgangsmåde:
1. De hele peberfrugter koges i 2 min., hvorefter de deles på langs og frøstolene fjernes. 2. Kyllingelever og champignoner skæres i småstykker og svitses sammen i olivenolien. 3. Bland den kogte ris i, tilsæt 2 dl bouillon og smag til med salt og peber. 4. Kom de kogte peberfrugter i et smurt fad så de støtter hinanden. 5. Fordel de øvrige ingredienser i peberfrugterne. 6. Læg 1-2 skiver ost over hver peberfrugt. 7. Gratiner retten i ovn ved 180 grader i ca. 15 min. |
||||||||||||||||||||||||