|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
Hold
2
6. okt. 2009 |
JOMFRUHUMMER I DILDSAUCE MED
SPIDSKÅL |
KALVECULOTTESTEG I OVN
m/porrecreme, gulerods- og kartoffelpandekage |
|
Hold
1
20. okt. 2009 |
|
PAELLA
m/græsk salat |
FRANSK ÆBLETÆRTE |
Hold 2
27. okt. 2009 |
Middelhavssalat |
Fasan i champignon, vindrue og portvins sauce |
|
Hold
1
3. nov. 2009 |
Salat (tre slags)
med ristede valnødder, pinjekerner og honning gratineret gedeost.
|
Marineret Dådyrkølle
med ovnstegte kartofler og Waldorf Salat |
|
Hold
2
10.
nov. 2009 |
FISKESUPPE |
FORELLER I OVN |
ÆBLEKAGE |
Hold 1
17. nov. 2009 |
Appelsinsalat med
safrandressing |
Vildtgryde |
|
Hold
2
24.
nov. 2009 |
Baconbrød |
Stegt vildand m/
flødesalat |
|
Hold
1
1. dec. 2009 |
|
FISKESUPPE MED JOMFRUHUMMERHALER |
CITRONFROMAGE |
Hold
2
8.
dec. 2009 |
Små sprøde
aubergine sandwiches |
Aromatisk
appelsinsalat/Kylling i karry |
Clafoutis
|
Hold
1+2
15. dec. 2009 |
Stegte sild
Rødspættefileter
Laksetatar |
Gammeldaws Æbleflæsk
Mørbradbøf |
Ris a la Mande |
Hold
2
5. jan. 2010 |
Makrelfilet a la
Hemningway
Friske rispapirsruller |
Ovnbagt rødtunge med
friske tomater |
|
Hold
1
12.
jan. 2010 |
Krydret rejesuppe
(Tom Yam Gung) |
Fisk
og skaldyr med risnudler
|
|
Hold 2
19. jan. 2010 |
Krabbe-
og avokadosalat |
Kylling i cola |
|
Hold
1
26.
jan. 2010 |
Farserede tomater |
Svinekød med kos-salat i æggecitronsauce
|
Bagt figen med
ricotta |
Hold 2
2. feb. 2010 |
2 SLAGS BRUSCHETTA |
HJERTER I VILDTSAUCE
MED KARTOFFELMOS |
FRUGTSALAT |
Hold
1
9.
feb. 2010 |
Salat med lotusrod |
Stegt lever som på
Bali |
Kaffefromage |
Hold
2
23.
feb. 2010 |
Porreforret/salat |
Peberfrugter med kyllingelever |
|
Hold
1
2. marts 2010 |
Avokado m/rejer og kaviar |
Farseret svinekam m/vindruesalsa |
|
Hold 2
9. marts 2010 |
Københavnerbrød |
Karbonader med
grønkålssalat og Bearnaisesauce |
Kræmmerhuse med flødeskum |
Hold 1
16. marts 2010 |
|
Stegt flæsk med
persillesovs |
Crepes Suzette |
Hold
2
23. marts 2010 |
Blini |
Lammeragout |
Tynde
pandekager |
Hold
1
6. april 2010
|
Choritos de Andalusià |
Marineret Mørbrad m/pastasalat med chilibacon |
Issurprice på grill |
Hold
2
13. april 2010 |
Tigerrejer |
Mørbrad à la Lerchenfeld |
|
Hold
1
20. april 2010
|
Lynstegt laks med
femkrydderi og ingefær |
Oksekødskarry med appelsin
|
|
Hold
1+2 DAMEAFTEN
23. april 2010 |
Rejecocktail med avocadocreme
|
Indbagt kalvemørbrad og
estragonsauce |
Cherry Heering dessert |