HERREMAD
MENU 17. okt. 2017
Hold 2
|
Cremet svampesuppe med ravioli
Kalveescalopes med svampe
|
Forside
Opskrifter
Menu 2017-2018
|
Cremet svampesuppe med ravioli Ingredienser til 4 personer
|
10 g smør |
|
500 g rensede/blandede
svampe |
|
3 stk. Finthakkede
skalotteløg |
|
3 stk. Friske
timiankviste ( kun bladene ) |
|
1 tsk grov salt |
|
Friskkværnet peber |
|
1 1/2 dl hvidvin |
|
5 dl kyllingbouillon |
|
3 dl fløde fraiche 30% |
|
16 stk raviolier med ost |
Pynt
|
Enokisvampe |
|
Frisk timian |
Tilbehør
|
Flutes |
|
Cremet svampesuppe med ravioli Fremgangsmåde:
- Lad smørret smelte i en stor gryde men uden at det bruner.
- Skær de store svampe i mindre stykker og steg dem sammen med
løg, timian, salt og peber i 3 minutter ved kraftig varme,til væden
er fordampet.
- Tilsæt hvidvin og kog i ca 5 minutter - til hvidvinen er kogt
ind.
- Tilsæt bouillon og flødefraiche, bring suppen i kog og smag til.
- Kog raviolien iflg. Anvisning på pakken og fordel i
tallerkenerne. Hæld suppen over og pynt med enokisvampe og frisk
timian. Server med brød.
|
Kalveescalopes med svampe Ingredienser til 4
personer
|
11/4 dl olivenolie |
|
50 g smør |
|
300 g champignoner,
skåret i skiver |
|
1 fed hvidløg |
|
1 stilk frisk bredbladet
persille, hakket |
|
4 kalveescalopes |
|
hvedemel, til panering |
|
salt og peber |
|
Kalveescalopes med svampe Fremgangsmåde:
- Opvarm halvdelen af smørret på en stegepande, tilsæt svampe og
hvidløg og svits dem ved svag varme under jævnlig omrøring i 20 min.
- Tag panden af varmen, kasser hvidløget, krydr svampene med salt
og drys persille på
- Vend kødskiverne i mel.
- Opvarm resten af olien og smørret på en anden pande, læg kødet
på og steg det gyldenbrunt på begge sider ved stærk varme i ca 10
min.
- Krydr med salt og peber, tag dem af panden og hold dem varme.
- Rør 2-3 spiseskefuld vand i skyen og hæld dem over svampene.
- Læg kalveescalopene på et varmt serveringsfad og hæld
svampeblandingen over
|
z Ingredienser til 4
personer
|
z Fremgangsmåde:
- z
|