HERREMAD MADHOLD 2 |
Stegt havtaskekæbe med bagte jordskokker og cherrytomater serveret med brunet smør Lakse-lasagne |
||||||||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2012-2013 |
Råvarerne er købt hos Føtex | ||||||||||||||||||||||||||
Stegt havtaskekæbe med bagte jordskokker og
cherrytomater serveret med brunet smør Ingredienser til 4 personer
|
Stegt havtaskekæbe med bagte jordskokker og
cherrytomater serveret med brunet smør Fremgangsmåde Jordskokker: Cherrytomater: Havtaskekæber: Brunet smør: Lige inden servering lunes og blandes de bagte jordskokker og cherrytomater med lidt friskhakket persille i en gryde i lidt smør. Krydr med salt og peber. Persilleolie: Bland olie, lidt hvidløg, persille, lidt salt og peber i en blender Portionsanret havtaskekæberne ovenpå en bund af
jordskokker/cherrytomater. Fordel det brunet smør ovenpå kæberne og lav en
cirkel af persilleolien rundt om. |
||||||||||||||||||||||||||
Lakse-lasagne Ingredienser til 4 personer
Salat
|
Lakse-lasagne
Fremgangsmåde
Salat
|