FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2012 - 2013 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
2. okt. 2012 Hvidløgsrejer Gratineret fiskegryde Madames æbletærte
9. okt. 2012 Løgtærte Hjerter i vildtsauce  
16. okt. 2012   Farseret fasan Druetærte
23. okt. 2012 Gråand med stegte pærer og brombær Ovnstegt kronhjorteryg med kartoffel-sellerimos

Fyldte æbler

30. okt. 2012 Bruschetta med ost Vildtgryde Den bedste kage med æbler
6. nov. 2012 Hummerhalesuppe med rødtunge Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på dampede jordskokker og senneps-flødesauce  
13. nov. 2012 Advocadosalat med lakseruller, rejer og flute Ungarsk gullashsuppe m/flute

Den bedste pæretærte

20. nov. 2012 Stegte peberfrugter som i Piemonte Oksekødssuppe med bønner

Ananas med basilikum

27. nov. 2012   Borsjtj – Russisk rødbedesuppe Fyldte ananas
4. dec. 2012 Fennikelsalat med appelsiner Bigoli med anderagout Tiramisu
11. dec. 2012   Kastanjekroketter med andelever
Flødekogte sødkartofler
Ris a la mande med sherry
18. dec. 2012 Rødspættefileter
Stegte sild
Gammeldaws Æbleflæsk 
Ribbenssteg
Mørbradbøf
Ris a la Mande
8. jan. 2013 Vindruesalat med lakserogn Havtaskekæber i muslingesovs Schweizisk frugttærte
15. jan. 2013 Fiskesuppe Skindstegt multe med plukket kørvel  
22. jan. 2013 Lynstegt laks med femkrydderi og ingefær Fiskelasagne  
29. jan. 2013 Varmrøget laks med sommersalat Indbagt fasanfilet  
5. feb. 2013   Canneloni Piedmontesi Crepes Suzettes med to slags is
12. feb. 2013 Blinis Spaghetti Carbonara  
19. feb. 2013 Frokostmousse Kyllingepie med champignon, porre og bacon Fastelavns-cremeboller
26. feb. 2013 Stegt havtaskekæbe med bagte jordskokker og cherrytomater serveret med brunet smør Lakse-lasagne  
5. marts 2013 Kammuslingesuppe Sorte gryde Bagte æbler med fyld
12. marts 2013

Kinarejer med friske asparges

Andebryst i rød chilipasta

 
19. marts 2013

Lakseroulade med Spinat & Flødeost

Oksefilet med stegte kartofler og rødvinssovs

Portvinsfromage

2. april 2013 Nøddeguf Lammeculotte med svampe- og nøddetilbehør  
9. april 2013

Rejecocktail med avocadocreme

Marineret Flanksteg

Engelsk citron-fløde dessert

16. april 2013   Tournedos med rødvinssauce, svampesaute og kartoffelkage  
19. april 2013