HERREMAD Råvarerne
er indkøbt hos |
TORSKEROGNSALAT
|
||||||||||||||||||||||||
Forside Opskrifter Menu 2006-2007
|
TORSKEROGNSALAT
INGREDIENSER TIL 4 PERSONER:
|
FREMGANGSMÅDE:
Pynt med persille, halve oliven og purløg.
|
|||||||||||||||||||||||
KARBONADER MED URTEFRIKASSÉ INGREDIENSER TIL 4 PERSONER:
|
FREMGANGSMÅDE:
Servér retten med kartofler
|
||||||||||||||||||||||||
KARAMELRAND
INGREDIENSER TIL 4 PERSONER:
Råvarerne er indkøbt hos |
FREMGANGSMÅDE:
1. Tænd ovnen på 150o 2.
Pisk æggene sammen i en skål. 3.
Kom halvdelen af sukkeret på en pande og varm det op. Når
sukkeret er smeltet og lysebrunt tilsættes 1 spsk. vand. Rør i det til det
koger igen og hæld det så i en randform. Karamelmosen må ikke blive
til sauce ! 4.
Varm mælken op i en lille gryde. 5.
Tilsæt resten af sukkeret og vaniljesukker. 6.
Når det koger, og når sukkeret er opløst, tages gryden af varmen. 7.
Efter et par minutter tilsættes æg og mælk under omrøring. 8.
Hæld blandingen i randformen ovenpå karamellen. 9.
Bag randformen i ovnen ved 150o i 45 minutter til den er stiv. 10. Lad randen blive godt kold inden den vendes og serveres.
|