|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERTER |
|
10. okt.
2006 |
Bruschetta al pomodoro e basilico |
Parmigiana
di melanzane |
Pere
con gorgonzola |
Kødløs dag med en lidt
tvivlsom interessant dessert. |
24. okt. 2006 |
|
Involtini di prosciutto e Mozzarella
|
Pastiera
Napoletana Maniera di Knud-Erik
|
|
7. nov. 2006 |
Muslingesuppe
fra Skagen
|
Oksesteg
i ovn |
Dansk
Æblekage |
Vellykket hele vejen
igennem. |
21. nov. 2006 |
|
ZARZUELA DE PESCADO
(Catalansk fiskegryde)
|
TARTE AU CITRON
(Typisk repræsentant for det
provençalske køkken) |
Vellykket |
5. dec. 2006 |
FRANSK
LØGSUPPE |
FRANSK
LAMMERAGOUT |
FIGNER
POCHERET I RØDVIN OG TIMIAN |
Vellykket hele vejen
igennem. |
19. dec. 2006 |
Ingen
forret |
Stegt
andebryst med ristede svampe, forårsløg og rødvinssauce |
Ris
à l'amande |
|
9. jan. 2007 |
Ingen
forret |
PAELLA |
TORTE DE ALMENDRA |
|
23. jan. 2007 |
SHERRY- OG LØGSUPPE MED SAFRAN
|
STUVNING MED KALV OG BØNNER
MED TILBEHØR: MOJETE OG PATATAS BRAVAS |
|
|
6. feb. 2007 |
TORSKEROGNSALAT
|
KARBONADER MED URTEFRIKASSÉ |
KARAMELRAND |
|
20. feb. 2007 |
Se fotos |
Se fotos |
|
|
6. marts 2007 |
TZATZIKI |
STIFADO
MED KHORIATIKI SALAT |
|
|
20. marts
2007 |
Avokado og mangofrugt m/rejer og dressing
|
Farseret dyrekølle, dyreryg, bagte hvidløgskartofler og
waldorfsalat |
Chokoladekage |
- |