-
Skær løgene i tynde skiver.
-
Finhak hvidløget
-
Skold mandlerne, hak dem fint
og rist dem.
-
Smelt smørret i en tykbundet
gryde over svag varme.
-
Tilsæt løg og hvidløg i det
smeltede smør og rør godt rundt.
-
Læg låg på, og lad det simre
for svag varme i ca. 20 minutter, men rør ofte i det. Bliv ved til
løgene er bløde.
-
Tilsæt safrantrådene og lad
det simre uden låg i 3-4 minutter.
-
Tilsæt de hakkede og ristede
mandler og steg videre under omrøring i 2-3 minutter.
-
Hæld bouillonen og sherryen i
gryden.
-
Tilsæt salt og paprika og rør
det godt sammen.
-
Tilsæt godt med sort peber,
bring det i kog, og lad det simre på svag varme i ca. 10 minutter.
-
Hæld suppen i en
foodprocessor og blend det godt.
-
Hæld det tilbage på panden.
-
Varm det langsomt op under
jævnlig omrøring.
-
Tilsæt krydderier efter smag.
-
Øs suppen op i opvarmede
portionsskåle, garner med mandelflager, hakket persille.
-
Skær skrå tynde flutestykker,
kom lidt Mozzarellaost oven på brødet.
-
Grill det i ovnen til osten
er smeltet og servér det straks