HERREMAD MENU 7. feb. 2006 |
KALV MARENGO BAGTE ÆBLER MED MARCIPAN |
Forside Opskrifter Menu 2005-2006 |
|||
KALV MARENGO INGREDIENSER: Ingredienser til kartoffelmos: |
FREMGANGSMÅDE: 1. Brun kødet på en pande (husk lidt smør eller olie). 2. Skru ned og tilsæt 2 hakkede løg som brunes. 3. Flyt kødet og løgene over i en gryde. 4. Kog eller vask ikke panden over - den skal nemlig bruges senere! 5. 1 spsk. mel strøs over kødet der røres rundt. 6. Tilsæt hvidvin og tomater. (Hele tomater mases, benyttes flåede tomater hældes væden fra). 7. Hvidløg, bouquet garni (laurbær), timian, persille, sellerigren kommes i gryden sammen med salt og peber. 8. Bring gryden i kog. 9. Skru ned og lad gryden småsnurre i mindst en time med låg på. 10. Champignons gøres i stand og steges 5 min. med lidt smør på panden der blev brugt til kødet. 11. Smag champignonerne til med salt og peber og hæld dem i gryden. 12. Til slut hakkes persillen over. TILBEHØR: KARTOFFELMOS Man kan give kartoffelmosen smag ved at tilsætte et krydderi som for
eksempel oregano eller muskat.
|
|
|
BAGTE ÆBLER MED MARCIPAN
INGREDIENSER: |
FREMGANGSMÅDE:
1. Skær toppen af æblerne.
|
|
|
: |
|