FORENINGEN HERREMAD
SÆSON 2005 - 2006 MENUER

Forside
Opskrifter

 

FORRETposate3.gif (10293 byte) HOVEDRETposate1.gif (7227 byte) DESSERT
11. okt. 2005 GULERODSSUPPE GRØNTSAGSLASAGNE PÆRER BELLE HELENE
25. okt. 2005 SKALDYRSSUPPE OVNSTEGT LYSSEJ KANELÆBLER
8. nov. 2005 HYLDEBÆRSUPPE FARSERET KYLLING FYNSK ÆBLEKAGE
22. nov. 2005 AVOCADO MED ÆGGESALAT OG RYGEOST VILDTGULLASCH FRANSK CITRONFROMAGE
6. dec. 2005 REJESUPPE MED FERSKEN HVIDKÅLS-
ROULETTER
PANDEKAGER
20. dec. 2005 MINSTRONE med RØGET LAKS STEGT ANDEBRYST m. RODFRUGTGRATIN HINDBÆRMOUSSE
10. jan. 2006  AVOKADO og MANGOFRUGT m/REJER og DRESSING FRIKADELLER m/RØDVIN og HAKKEDE NØDDER DRUETÆRTE 
24. jan. 2006 (ingen forret) BORSJTJ M/FLUTES MANDELRAND
7. feb. 2006 (ingen forret) KALV MARENGO
BAGTE ÆBLER MED MARCIPAN
21. feb. 2006 MATJESTATAR M/REJE-TOMATER PORRETÆRTE BASELER PFNUTLI
7. marts 2006 RIMSALTET TORSK
m/RØDBEDETATAR
FARSERET DYREBOV/
DYREBOV i gryde
KRYDDERKAGE
21. marts 2006 ARTISKOKBUND  m/ champignonstuvning LAMMEKØLLE PROVENCALE FRAGILITÉKAGE
 4. april 2006 KARRYSUPPE med krebs OKSEFILET med stegte svampe, kartofler, sellerikage OVNBAGTE FIGNER med mascarpone, appelsiner, pistacienødder, hot cross buns