FORENINGEN
HERREMAD
SÆSON 2005 - 2006 MENUER
Forside
Opskrifter
FORRET
H
OVEDRET
DESSERT
11. okt. 2005
GULERODSSUPPE
GRØNTSAGSLASAGNE
PÆRER BELLE HELENE
25. okt. 2005
SKALDYRSSUPPE
OVNSTEGT LYSSEJ
KANELÆBLER
8. nov. 2005
HYLDEBÆRSUPPE
FARSERET KYLLING
FYNSK ÆBLEKAGE
22. nov. 2005
AVOCADO MED ÆGGESALAT OG RYGEOST
VILDTGULLASCH
FRANSK CITRONFROMAGE
6. dec. 2005
REJESUPPE MED FERSKEN
HVIDKÅLS-
ROULETT
ER
PANDEKAGER
20. dec. 2005
MINSTRONE med RØGET LAKS
STEGT ANDEBRYST m. RODFRUGTGRATIN
HINDBÆRMOUSSE
10. jan. 2006
AVOKADO og MANGOFRUGT m/REJER og DRESSING
FRIKADELLER m/RØDVIN og HAKKEDE NØDDER
DRUETÆRTE
24. jan. 2006
(ingen forret)
BORSJTJ M/FLUTES
MANDELRAND
7. feb. 2006
(ingen forret)
KALV MARENGO
BAGTE ÆBLER MED MARCIPAN
21. feb. 2006
MATJESTATAR M/REJE-TOMATER
PORRETÆRTE
BASELER PFNUTLI
7. marts 2006
RIMSALTET TORSK
m/RØDBEDETATAR
FARSERET DYREBOV/
DYREBOV i gryde
KRYDDERKAGE
21. marts 2006
ARTISKOKBUND m/ champignonstuvning
LAMMEKØLLE PROVENCALE
FRAGILITÉKAGE
4. april 2006
KARRYSUPPE med krebs
OKSEFILET med stegte svampe, kartofler, sellerikage
OVNBAGTE FIGNER med mascarpone, appelsiner, pistacienødder, hot cross buns