HERREMAD MENU 4. april 2006 AFSLUTNING M/DAMER |
KARRYSUPPE
med krebs |
Forside Opskrifter Menu 2005-2006
|
||
INGREDIENSER (25 personer):
1200
g krebsehaler
|
FREMGANGSMÅDE: 1. Hak krebsene groft. Med hensyn til doseringen må I smage jer frem. Jeg
har ganget den oprindelige opskrift, som jeg går ud fra er til 4,
med 6! |
|
INGREDIENSER (25 personer): OKSEFILET 5,5 kg. oksefilet 2 bdt. timian 12 dl. rødvin 20 dl. kalvefond majsstivelse salt, peber fløde _ 4 kg. kartofler 1 kg. selleri 16 plader butterdej 4 bdt. persille 600 g. revet cheddar salt peber 1 æg - 2 kg. svampe 8 små squash 200 g. smør 2 bdt. timian salt peber |
FREMGANGSMÅDE: Oksefilet
(er forlods rødvinsmarineret) Sauce! Kartoffel-
sellerikagen Stegte
svampe |
|
INGREDIENSER:
1000
g marcarpone
|
FREMGANGSMÅDE:
1. Kom
mascarponen i en skål. |
|
Hold 1 tilbereder
desserten. Hold 2 tilbereder hovedretten. Kartoffel- sellerikagen med butterdejudrulning kræver ekstra mandskab - altså den 5. mand. Hold 3 tilbereder forretten. Hvert hold afgiver en mand til henholdsvis borddækning (herunder klargøring af vinen) og til at modtage damerne. Mit holdforslag er:
|
Vær opmærksom på
mængderne. Alt er angivet til 25 personer. Måske er det hensigtsmæssigt at tilberede noget i 2 portioner! Så er der tidsrammen! Jeg foreslår damerne inviteres til kl. 18.45 og modtages med en
velkomstdrink mens forretten nærmer sig sin færdiggørelse. Hvert hold må forsøge at afpasse tiden for varme, servering osv.!
Der gives point - under alle omstændigheder husker vi det til næste gang
(dog uden at åle hinanden for meget).
|
Aftenens program: 18.45 Damerne modtages. 19.00 Middagen begynder. 19.20 Forretten er spist, damernes bydes officielt velkommen. 19.25 Hovedretten serveres. 20.00 Festtale, sang (der er trykt et sanghæfte), musik. 20.30 Desserten serveres. 20.20 Mere sang og musik. Resten er uforudsigeligt! |
OG VI ER SELVFØLGELIG FESTKLÆDTE |