FORENINGEN HERREMAD               

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter
Forretter (Søg)
Dessérter (Søg)

Søgning på hovedretter

Søg frem til kategorien ved brug af Index.
Alternativt anvendes browserens søgefacilitet til indtastning af søgeord !

 

posate1.gif (7227 byte)

Index:

Fisk/SkaldyrFjerkræGrøntKødKød/FiskKød/FjerkræPastaRisSuppeTapas
Kategori Ingrediens(er) Navn på retten
     
Fisk/Skaldyr Brasen (Dorado) Ovnbagt guldbrasen med kartofler og hvidløgsmayonnaise
  Diverse fisk/skaldyr Fisk og skaldyr med risnudler 
  Foreller Foreller i ovn
  Havtaske Havtaskebøf med sauce basquaise
  Havørred Havørred á la mini
  Hjertemuslinger/Linguine Linguine med hjertemuslinger – linguine alle vongole
  Hvid (fx. Havkat) Zarzuela de Pescado (Catalansk fiskegryde)
  Jomfruhummer/Rødtunge/Muslinger Fiskesuppe m/jomfruhummerhaler
  Kuller Kreolerfisk m/pekanris
  Kulmule Skindstegt kulmule med bløde løg
  Laks Ovnbagt laksefilet med ratatouille og balsamicoglace
  Laks Lakse-lasagne
  Laks Laksefilet med rejefyld m/timbaler med broccoli og gulerødder og estragonsauce
  Laks Stegt laks m/ingefær-appelsinsauce, fennikelsalat med karamelliseret appelsin
  Laks Stegte rødspættefileter med bønnesalat
  Laks eller Ørred Gratineret fiskegryde
  Lyssej Lyssej med mandeltopping, smørstegte kartofler og oreganocreme
  Muslinger/Hummer Bouillabaisse med Rouille
  Mørksej Mørksej med parmaskinke og grønne linser
  Mørksej Ovnbagt mørksejfilet
  Pangasius/Kammuslinger Pangasius filet med kammuslinger i fennikelsauce
  Pighvar Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
  Pighvar Hvidvinsdampet pighvar med grøntsager
  Rejer Fettuccini- og rejepakker
  Rødspætter/rejer Rødspættefilet i fad 
  Rødspætter/rejer/Muslinger Fiskeret fra Skagen 
  Rødtunge Ovnbagt rødtunge med friske tomater
  Rødtunge/rejer Stjerneskud
  Rødtunge/Laks Fisk en papillotes
  Rødtungefilet Rødtungefilet med basilikummousse og garniture
  Sandart Sandart med oliven
  Sej Ovnstegt lyssej
  Sej/Torsk/Laks/Gedde Fiskefrikadeller m/tomatsovs og gulerodssalat
  Søtunge Sole Bonne Femme
  Torsk Fish´nd Chips – med twist
  Torsk Indisk fiskeret
  Torsk Kogt torsk
  Torsk Kogt torsk
  Torsk Kogt torsk m/sennepssovs
  Torsk Kogt torsk m/sennepssovs
  Torsk Kogt torsk m/sennepssovs
  Torsk Fiskelasagne
  Torsk Saltbagt fisk
  Torsk/Lange eller Hellefisk Bouillabaisse
  Torsk/Muslinger Bagt brosme med pasta og muslinger
  Torsk/jomfruhummer Torskeryg med jomfruhummer og fennikel med bagt kartoffelmos
  Tun Grillede tunbøf med pastasalat

top

   
Fjerkræ Agerhøne Stegt agerhøne med svampefyld
  And Ale braiseret andebryst med quinoa-salat
  And Andebryst
  And Andebryst i rød chilipasta
  And Andebryst med appelsinsauce
  And Andebryst med græskarmos og stegt fennikel
  And Andebryst med hindbærsauce, brunede kartofler og æbler bagt med gedeost
  And Andebryst med sprød rødkålssalat, kartofler og rosenkål
  And Andebryst med rodfrugter og rødkål.Æbleflæsk
  And Andebryststeg med julens krydderier, halve æbler kogt i portvin samt  coleslaw
  And Berberiandebryst med rødvin og enebær
  And Bigoli med anderagout
  And Kastanjekroketter med andelever m/flødekogte sødkartofler
  And Forårssalat med andebryst
  And Stegt and
  And Sprødstegt andebryst
  And Stegt andebryst
  And Stegt andebryst m/rodfrugtgratin
  And Stegt andebryst med ristede svampe, forårsløg og rødvinssauce
  Fasan Farseret fasan
  Fasan Fasan i champignon, vindrue og portvins sauce
  Fasan Fasan med porrer, ovnstegte kartofler, rødvinssovs og nødde-vindrue kompot
  Fasan Fasan som i Normandiet
  Kalkun Kalkun i chili-chokoladesauce
  Kylling Aromatisk appelsinsalat / Kylling i karry
  Kylling Coc au Vin
  Kylling Coc au Vin
  Kylling Farseret kylling
  Kylling Hannahs vidunderkyllinger, Coq au vin rouge
  Kylling Knase kylling med tomatdip og babyleaves
  Kylling Kylling a la Marengo
  Kylling Kylling á la Provence
  Kylling Kylling i cola
Kylling Kylling i gul karry pasta
  Kylling Kylling i sur/sød sauce
  Kylling Kylling med cashew nødder
  Kylling Kylling med granatæble
  Kylling Kylling og kartofler i ovn
  Kylling Kylling på kartoffelbund
  Kylling Kyllingefilet med svampefyld i bacon  
  Kylling Kyllingefilet med ostefyld 
  Kylling Kyllingepie med champignon, porre og bacon
  Kylling Mandelkylling
  Kylling Marokkansk kyllingegryde
  Kylling Peberfrugter med kyllingelever
  Kylling Orientalsk kylling
  Kylling Tqm Kha Khai 
  Poussin Julepoussin farseret med kalv
  Poussin Poussiner m/varm frugtsalat
  Sneppe Snepper med æbler og whisky
  Vagtel Vagtler i sauce champignon med ovnstegte baby-kartofler (m. skræl). Grøn salat m. gedeost
  Vagtel Vagtler i æbler
  Valgfri Fjerkræ af en eller anden slags
  Vildand Gammeldags vildand med flødesauce
  Vildand Stegt vildand m/ flødesalat 
  Vildand Vildænder i Rødvinssauce

top

   
Grønt Auberginer Parmigiana di melanzane
  Div. Rodfrugter Urtebøffer m/rodfrugtmos & balsamicosauce 
  Kål ChouCroute
  Kål Karrykål spist i Østjylland
  Porre Porretærte

top

   
Kød Dyre (rådyr/dådyr) Vildtfrikadeller
  Dådyr Marineret dådyrkølle m/ovnstegte kartofler og Waldorf salat
  Fars Hvidkåls-rouletter
  Svinekød Braiserede svinekæber i øl med kartoffelmos
  Svinekød  Braiserede svinekæber i mørk øl med kartoffel-sellerimos
  Svinekød Brunkål á la Munkebakkevej
Svinekød Enebærgryde med bagt kartoffelmos og damper broccoli
  Svinekød Farseret dyrebov / Dyrebov i gryde
  Svinekød Farseret svinekam m/vindruesalsa
  Svinekød Filetto di maiale impanato di pistacchi m/Pasta alla Norma
  Svinekød Flæskesteg m/sprød svær, rødkål og brunede kartofler
  Svinekød Fullingsteg med medisterpølse, flæsk og grønkålssalat
  Svinekød Fyldt svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater 
  Svinekød Gammeldaws æbleflæsk 
  Svinekød Gammeldaws æbleflæsk, mørbradbøf
  Svinekød Groffenbrad fra Falster
  Svinekød Grønlangkål lavet som i Vendsyssel 
  Svinekød Helstegt svinemørbrad med purløgssauceog gulerødstimbale
  Svinekød Hjerter i vildtsauce
  Svinekød Hjerter i vildtsauce m/kartoffelmos
  Svinekød Indbagte koteletter
  Svinekød Indbagt svinemørbrad med flødekartofler og rødbedesalat
  Svinekød Italiensk skinke- og ostegryde
  Svinekød Japansk skinkeschnitzel 
  Svinekød Japansk skinkeschnitzel m/marinerede peberfrugter og nudler 
  Svinekød Julefrokosten (Hamburgerryg / Frikadeller / Stuvet spinat / Rødkål / Korenderkager)
  Svinekød Karbonader med ærter og gulerødder
  Svinekød Koteletter i fad
  Svinekød Marineret mørbrad m/pastasalat med chilibacon
  Svinekød Mørbrad à la Lerchenfeld
  Svinekød Mørbrad i kokos med gulerødder og broccoli
  Svinekød Mørbrad m/abrikos - a´la Prins Henrik
  Svinekød Mørbradbøf
  Svinekød Mørbradgryde
  Svinekød Nakkefilet stegt som vildt med Waldorfsalat
  Svinekød Revelsben
  Svinekød Ribbenssteg
  Svinekød Spoleben i hvedeøl med æbler og timian
  Svinekød Spareribs m/rodfrugter
  Svinekød Stegt flæsk med persillesovs
  Svinekød Stegt vildsvinekølle m/enebær og indbagte rodfrugter i butterdej
  Svinekød Svinekød i grøntsager
  Svinekød Svinekød m/salvie og kapers
  Svinekød Svinekød med kos-salat i æggecitronsauce 
  Svinekød Svineskank med Hasselback kartofler
  Svinekød Sennepsmørbrad med bacon, bønner og Tagliatelle
  Svinekød Svinemørbrad med pesto
  Svinekød Viking gryde
  Svinekød Viking Gryde 
  Svinekød Vikingbøf Opskrift fra Viking Bøfhus - anno 1965
  Svinekød Øl-ben fra Sevel Kro
  Svinekød Øl-ben fra Sevel kro (ligger syd for Skive ved Hjerl Hede).
  Hare Hare a la Sahebrock
  Kalv Borsjtj – Russisk rødbedesuppe
  Kalv Canneloni Piedmontesi
  Kalv Cajun Kalvehaler
  Kalv Filetto di vitello alla sardo 
  Kalv Forloren Skildpadde
  Kalv Fyldt kalvefilet
  Kalv Indbagt kalvemørbrad og estragonsauce
  Kalv Involtini di prosciutto e Mozzarella
  Kalv Italiensk kalveryg
  Kalv Kalv i sursød-dildsauce
  Kalv Kalv m/spinat og kreolsk sennepssauce og Louisiana Dirty Rice
  Kalv Kalv Marengo
  Kalv Kalv med spinat og kreolsk sennepssauce
  Kalv Kalveculotte, med ovnbagte små kartofler, ovnbagte kryddertomater og forårsløg
  Kalv Kalveculotte, med ovnbagte små kartofler, ovnbagte kryddertomater og forårsløg.
  Kalv Kalveculottesteg i ovn m/porrecreme, gulerods- og kartoffelpandekage
  Kalv Kalveescalopes med svampe
  Kalv Kalvefilet m/kartofler/mozarellagratin/grøntsagskokotte/rødvinssauce 
  Kalv Kalvelever som i Venedig (Fregato di vitello alla veneziana)   
  Kalv Kalvemedaljon m/mandelkartofler og æble-løgsaute-kalvesky
  Kalv Kalvemedaljon m/spinat-jomfruhummerdariole
  Kalv Karbonader med grønkålssalat og bearnaisesauce 
  Kalv Kogt kalvespidsbryst med peberodsovs og dampet grønt
  Kalv Saltimbocca med ratatouille
  Kalv Stufatino alla Romana (Oksegryde på romersk manér)
  Kalv Stuvning med kalv og bønner med tilbehør: Mojete og Patatas Bravas
  Kalv Wienerschnitzel med "dreng" og brasede kartofler og grønne ærter
  Kalv eller Lam Estofado
  Kalv eller Lam Stegt lever som på Bali
  Kalv/Svinekød Farserede porer
  Kalv/Svinekød Forloren hare med flødesauce og tyttebær
  Kalv/Svinekød Forloren Hare - traditionel
  Kalv/Svinekød Frikadeller m/rødvin og hakkede nødder
  Kalv/Svinekød Frikadeller med tomatsalsa og saltbagte kartofler
  Kalv/Svinekød Karbonader m/urtefrikassé
  Kalv/Svinekød Saltimbocca alla romana II
  Lam Fransk Lammeragout
  Lam Huevos a la Flamenca  -  « Bagte æg «
  Lam Indisk lammegryde med abrikos
  Lam Irsk stuvning
  Lam Lamme Sosaties - Sydafrikansk rissalat
  Lam Lammeculotte med græsk tzaziki 
  Lam Lammeculotte med svampe- og nøddetilbehør
  Lam Lammekoteletter med parmesankartoffelmos og tzatziki
Lam Lammmekølle med kål-tzatziki-salat med tranebær og flødekartofler
  Lam Lammekølle provancale
  Lam Lammeragout
  Lam Lammesteg med oliven
  Lam Lammesteg med oliven og ovnbagte rodfrugter
  Lam Ølmarineret lam m/ovnkartofler
  Lam/Svinekød Irsk stuvning
  Okse Beef Wellington
  Okse Boeuf onglet /Butchers hang /Nyretap med Portobello svampe og hvidløgsmos
  Okse Boeuf Bourguignon
  Okse Bøf Bourguignon
  Okse Bøf Stroganoff med kartoffelmos
  Okse Bøffer med Tomat og Oliven
  Okse Bøf med salat og bearnaisesauce
  Okse Catalansk oksegryde med et tvist
  Okse Chateaubriand med tilbehør og sauce bordelaise
  Okse Chateaubriand i Pesto-Parmasvøb m/varm safran-aiolicreme
  Okse Chorizo Chili
  Okse Dansk hakkebøf
  Okse Farserede Kødruller
  Okse Flankesteg på panden med portvinsbraiseret fennikel og bagt kartoffel med persillesmør
  Okse Forloren hare med squash, hvidløg og rosmarinsauce
  Okse Forårsruller
  Okse Fyldt oksemørbrad med kartoffeltimbale og rødvinssauce
  Okse Fyldt okse-rullesteg med tomatsovs
Okse Gullashsuppe - i særklasse
Okse Herremads Chateaubriand
  Okse Hot Pot med oksekød, øl og lakridsrod
  Okse Kidney Pie Rognons en Casserolle (Sauterede nyrer)
  Okse Lasagne
  Okse Marineret Flanksteg
  Okse Oksebov
  Okse Oksefilet med stegte kartofler og rødvinssovs
  Okse Oksefilet med stegte svampe, kartofler, sellerikage
  Okse Oksehaleragout
  Okse Oksekødskarry med appelsin
  Okse Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på dampede jordskokker og senneps-flødesauce
  Okse Oksekødssuppe med bønner
  Okse Oksemørbrad med grønne bønner
  Okse Oksesteg i ovn
  Okse Oksesteg i ovn
  Okse Ovnstegte skiver af okseskank på urtebund
  Okse Peberbøf flambé m/grønne Madagaskar-peber
Okse/kalvelever Risotto ala Toscana
  Okse Salat med oksekød og bacon
  Okse Sorte gryde
  Okse Stifado
  Okse Stifado
  Okse Stifado med Khoriatiki salat
  Okse Ungarsk gullashsuppe m/flute
  Okse og/eller Lam Moussaka Me Melitzanes (Moussaka med auberginer) m/græsk salat
  Okse Tournedos med rødvinssauce, svampesaute og kartoffelkage
  Vildsvin Brændende kærlighed m/rodfrugtmos, hyldebærsyltet rødbedesalat med frisk peberrod og hyldebærsirup
  Vildt Dyregryde med bacon, svampe, flødesauce og saftig savojkål
  Vildt Dyreryg gourmet
  Vildt Farseret dyrekølle, dyreryg, bagte hvidløgskartofler og waldorfsalat
  Vildt Krondyr-mørbrad
  Vildt Ovnstegt kronhjorteryg med kartoffel-sellerimos
  Vildt Vildtgryde
  Vildt Vildtgryde
  Vildt Vildtgryde
  Vildt Vildtgullasch
  Vildt Vildtragout m/rodfrugter
  Vildt (Rådyr) Vildtgryde/vildtragout med sellerimos

top

   
Kød/Fisk Svinekød/Rejer Cajun Gumbo med rejer, krydrede pølser og svinekød
  Svinekød/Rejer Reje- og svinekødsgumbo

top

   
Kød/Fjerkræ Fælsk/Kalkun Kinesisk gryde m/Kinesiske stegte ris
  Okse/Kylling Pastel De Chocio (okse, kylling og majs pie)

top

   
Pasta Lasagne Grøntsagslasagne
  Spaghetti Spaghetti Carbonara

top

   
Ris Kylling/Rejer/Musling Paella 
  Lam/Svinekød/Muslinger/Rejer Paella
  Torsk/Rejer/Muslinger Paella m/græsk salat

top

   
Suppe Kalv Borsjtj m/flutes

top

   
Tapas Tapas Mangochutney, Citronfromage, Brød, Solæg, Spicey meatballs,
Grissini, Pocheret æg, Krydret mørbrad/svinefilet, Spirulinamayo,
Quesedillas, Mousse af tun, Røget laks i film, Tomatsauce, Kyllingesalat,
Røget kartoffelmayo m/Sprød parma, Rød pesto i svampe,
Røget and og syltede svampe, Pariserbøf m/Pocheret æg,
Pankopaneret slikasparges, Krabbe-kugler, Chokoladesnack,
Kartoffeltoppe, Rugbrødskiks

top