HERREMAD 

   MENU 23. februar 2010

HOLD 2

Porreforret/salat

Peberfrugter med kyllingelever

Forside
Opskrifter
Menu 2009-2010
Råvarerne er købt hos Føtex   

Porreforret/salat:

 Ingredienser til 4 personer

bullet

 4 dl cremefraiche

bullet

4 spsk. mayonnaise

bullet

1 tsk. salt

bullet

1 tsk.  karry

bullet

1 tsk. citronsaft

bullet

2 røde pebre

bullet

2 æbler

bullet

2 porrer

bullet

2 kopper kogt ris

bullet

200 g rejer

bullet

Icebergsalat

 

Fremgangsmåde:

 

1. Bland cremefraiche, mayonnaise, salt, karry og citronsaft.

2. Skær æblerne og peberfrugterne i små terninger og porrerne i meget tynde skiver.

3. Bland det hele og anret  portionsvis på en tallerken pyntet med salat.

4. Drys rejerne ovenpå.

5. Server lun flute til.

 

 

 

 

Peberfrugter med kyllingelever

 Ingredienser til 4 portioner (2 personer)

bullet

 4 peberfrugter

bullet

400 g kyllingelever

bullet

250 g champignoner

bullet

1 spsk. olivenolie

bullet

3 spsk. kogt ris

bullet

2 dl hønsebouillon

bullet

4 - 8 skiver ost

bullet

salt

bullet

peber

 

Fremgangsmåde:

 

1. De hele peberfrugter koges  i 2 min., hvorefter de deles på langs og frøstolene fjernes.

2. Kyllingelever og champignoner skæres i småstykker og svitses sammen i olivenolien.

3. Bland den kogte ris i, tilsæt 2 dl bouillon og smag til med salt og peber.

4. Kom de kogte peberfrugter i et smurt fad så de støtter hinanden.

5. Fordel de øvrige ingredienser i peberfrugterne.

6. Læg 1-2 skiver ost over hver peberfrugt.

7. Gratiner retten i ovn ved 180 grader i ca. 15 min.