HERREMAD 

   MENU 17. okt. 2017

Hold 2

                    

Cremet svampesuppe med ravioli

Kalveescalopes med svampe

 

                                                                                                

Forside
Opskrifter
Menu 2017-2018
 
Cremet svampesuppe med ravioli

Ingredienser til 4 personer

bullet

10 g smør 

bullet

500 g rensede/blandede svampe

bullet

3 stk. Finthakkede skalotteløg

bullet

3 stk. Friske timiankviste       ( kun bladene )

bullet

1 tsk grov salt

bullet

Friskkværnet peber

bullet

1 1/2 dl hvidvin

bullet

5 dl kyllingbouillon

bullet

3 dl fløde fraiche 30%

bullet

16 stk raviolier med ost


Pynt

bullet

Enokisvampe

bullet

Frisk timian

Tilbehør

bullet

Flutes

 

Cremet svampesuppe med ravioli

Fremgangsmåde:

  1. Lad smørret smelte i en stor gryde men uden at det bruner.
  2. Skær de store svampe i mindre stykker og steg dem sammen med løg, timian, salt og peber i 3 minutter ved kraftig varme,til væden er fordampet.
  3. Tilsæt hvidvin og kog i ca 5 minutter - til hvidvinen er kogt ind.
  4. Tilsæt bouillon og flødefraiche, bring suppen i kog og smag til.
  5. Kog raviolien iflg. Anvisning på pakken og fordel i tallerkenerne. Hæld suppen over og pynt med enokisvampe og frisk timian. Server med brød.

 

Kalveescalopes med svampe

Ingredienser til 4 personer
 
bullet

11/4 dl olivenolie

bullet

50 g smør

bullet

300 g champignoner, skåret i skiver

bullet

1 fed hvidløg

bullet

1 stilk frisk bredbladet persille, hakket

bullet

4 kalveescalopes

bullet

hvedemel, til panering

bullet

salt og peber

 

 

Kalveescalopes med svampe

Fremgangsmåde:

 

  1. Opvarm halvdelen af smørret på en stegepande, tilsæt svampe og hvidløg og svits dem ved svag varme under jævnlig omrøring i 20 min.
  2. Tag panden af varmen, kasser hvidløget, krydr svampene med salt og drys persille på
  3. Vend kødskiverne i mel.
  4. Opvarm resten af olien og smørret på en anden pande, læg kødet på og steg det gyldenbrunt på begge sider ved stærk varme i ca 10 min.
  5. Krydr med salt og peber, tag dem af panden og hold dem varme.
  6. Rør 2-3 spiseskefuld vand i skyen og hæld dem over svampene.
  7. Læg kalveescalopene på et varmt serveringsfad og hæld svampeblandingen over
z

Ingredienser til 4 personer

 

z

Fremgangsmåde:

 

  1. z