FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2017 - 2018 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
03. okt. 2017 Fiskesuppe med nudler Skindstegt kulmule med bløde løg  
10. okt. 2017 Butternut-squash-suppe Frikadeller med tomatsalsa og saltbagte kartofler Strudel med rosiner
17. okt. 2017 Cremet svampesuppe med ravioli Kalveescalopes med svampe  
24. okt. 2017 Fransk Hvidløgssuppe Chorizo Chili Blødende chokoladekage
31. nov. 2017 Bagte svampe med tomat og mozzarella Boeuf Bourguinon  
07. nov. 2017 Jomfruhummersuppe Kylling á la Provence Blommetrifli
14. nov. 2017 Karrysuppe Kylling og kartofler i ovn
21. nov. 2017 Røget laks på æblebund Fasan med porrer, ovnstegte kartofler, rødvinssovs og nødde-vindrue kompot Æbletærte med karamel
28. nov. 2017 Krabbekløer med dild dressing Winerschnitzel med "dreng" og brasede kartofler og grønne ærter  
05. dec. 2017 Tangsuppe med ostebrød Boeuf onglet /Butchers hang /Nyretap med Portobello svampe og hvidløgsmos  
12. dec. 2017
Julefrokost
     
09. jan. 2018 Blomkålssuppe med karry og æbledrys Oksehaleragout- langtidssimret  
16. jan. 2018 Cho gió - Vietnamesiske forårsruller Linguine med hjertemuslinger – linguine alle vongole Fragilités
23. jan. 2018 Røget laks på selleribund med citronsauce Nakkefilet stegt som vildt med Waldorfsalat Vandbakkelser med karamelflødeskum
30. jan. 2018 Tapas Tapas Tapas
06. feb. 2018 Thaifiskesuppe Mørbradgryde   
13. feb. 2018 Carpaccio med friske urter

Oksesteg i ovn

Dansk æblekage
20. feb. 2018   Enebærgryde med bagt kartoffelmos og dampet broccoli  
27. feb. 2018 Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvins-sauce Sole Bonne Femme Rabarberdessert med marcipan
06. mar. 2018 Forret med auberginer Poussiner med varm frugtsalat  
13. mar. 2018 Dampede thaimuslinger Lammesteg med oliven og ovnbagte rodfrugter Mandelkage med kanelcreme og bær
20. mar. 2018 Lakserilette Stjerneskud  
27. mar. 2018 Stegt fiskefilet med rejer Kogt kalvespidsbryst med peberodsovs og dampet grønt Citronfromage
03. apr. 2018 Tapas med ost, æble og parmaskinke

Pinchos med krabbe

  Braiserede svinekæber i mørk øl med kartoffel-sellerimos  
10. apr. 2018 Røget laks med lækkert fyld Hvidvinsdampet pighvar med grøntsager Æblekage med gele
17. apr. 2018   Bøf med salat og bearnaisesauce  
20. apr 2018
Dameaften