HERREMAD 

   MENU 19. januar 2010

HOLD 2

Krabbe- og avokadosalat

Kylling i cola

 

Forside
Opskrifter
Menu 2009-2010
Råvarerne er købt hos Føtex   

Krabbe- og avokadosalat

Ingredienser til 4 personer:

bullet1 dl græsk eller tyrkisk yoghurt, maks. 10%
bullet1 spsk. revet peberrod
bullet1 tsk. dijonsennep
bullet½ bundt dild (hakket)
bullet70 g krabbekød
bullet75 g rugbrød
bullet2 tsk. flydende margarine
bulletsalat (gerne forskellige typer)
bullet150 g avocado i tern
bullet200 g cherrytomater (halverede)

 Fremgangsmåde:

  1. Bland yoghurt, peberrod, sennep og dild.

  2. Tilsæt krabbekødet og smag til med salt og peber.

  3. Skær rugbrødet i tern og steg ternene i margarine. Smag til med lidt salt.

  4. Anret salat, avokado og tomater og læg krabbesalaten ovenpå.

  5. Drys med rugbrødscroutoner.

 

 

 

 

 

Kylling i cola

Ingredienser til1 person (obs kun til 1 person):

bullet

170g kyllingefilet (bryst)

bullet

1 dl ketchup

bullet

1 dl cola Light

bullet

1 tsk. frisk reven Ingefær

bullet

salt, peber, tabasco

Tilbehør:

bullet

150 g squash

bullet

150g rød peberfrugt

bullet

100g løg

bullet

ca. 1 dl. bouillon

bullet

salt, peber og evt. hele hvidløgsfed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde:

Kyllingekødet lægges i et ildfast fad. Bland cola og ketchup sammen med tabasco, ingefær, salt og peber til en tynd sauce som hældes over kyllingen.

Tilbehør:

  1. Skær squash, løg og peberfrugterne ud i små tern, og læg dem i et ildfast fad.

  2. Hæld bouillonen ud over så det lige dækker grøntsagerne.

  3. Sæt begge fade i en 200 gr. varm ovn i ca. 30 minutter.

  4. Her til serveres ris og et godt stykke brød.