|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
1. okt. 2013 |
Græskarsuppe |
Svinemørbrad med pesto |
Is med brombær og Bailey |
8. okt. 2013 |
|
Fyldt
svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater |
Ferskner med toscadej |
15. okt. 2013 |
Svampesuppe |
Rødspætteruller med appelsinkogte æbler og gulerødder |
|
22. okt. 2013 |
Hvidvinsdampede blåmuslinger med safran sauce |
Bøf Bourguignon |
|
29. okt. 2013 |
Rejesalat |
Kylling med cashew nødder |
|
5. nov. 2013 |
Kung Pao
kylling - m/sauterede grøntsager, Hjemmelavede (?)
kroketter, Tun og ristet peberfrugtsalat og Tomat Carpaccio |
Kalvekød
m/ sauterede skalotteløg og hvidløg |
Limefromage |
12. nov. 2013 |
|
Irsk stuvning |
Gammeldags æblekage |
19. nov. 2013 |
Evas
rejesalat |
Karrykål
spist i Østjylland |
Gammeldags æblekage |
26. nov. 2013 |
Pandekager med svampecreme |
Lyssej med mandeltopping,
smørstegte kartofler og oreganocreme |
|
3. dec. 2013 |
Andefrikadeller med auberginecreme |
Fullingsteg
med medisterpølse, flæsk og grønkålssalat |
|
10. dec. 2013 |
Umami-kiks |
Dansk
hakkebøf |
Sveske-dessert |
17. dec. 2013 |
- - - |
Julefrokost:
Stegte rødspættefileter,
Sild i tomatsauce,
Ribbenssteg, Mørbradbøf,
Ost og kiks |
- - - |
7. jan. 2014 |
|
Kogt
torsk med sennepssovs |
Citronfromage med smag |
14. jan. 2014 |
Pernilles
Creamed Curry Soup |
Ovnbagt laksefilet med
ratatouille og balsamicoglace |
|
21. jan. 2014 |
Kammuslinger med limecreme |
Mørksej
med parmaskinke og grønne linser |
Citrontærte med Vaniljeis |
28. jan. 2014 |
Græske
rejer |
Lammeculotte
med græsk tzazikie |
|
4. feb. 2014 |
Fisk én
papillotte |
Kyllingefilet med ostefyld |
Appelsin
trifli |
11. feb. 2014 |
|
Laksefarceret lange på bund af spinat og appelsin beurre
blanc |
Pandekager med creme og rom-marinerede rosiner |
18. feb. 2014 |
Muslingesuppe |
Stifado |
|
25. feb. 2014 |
Dampede
forårsløg med æg og stenbiderrogn |
Dyregryde
med bacon ,svampe, flødeauce og saftig saveojkål |
Appelsinsalat med granatæble, forårsløg og pinjekerner |
4. mar. 2014 |
Varmrøget
ørred med fennikel og æbler |
Kalvemedaljon m/mandelkartofler og æble-løgsaute-kalvesky |
|
11. mar. 2014 |
Skarpe
muslinger |
Fyldt
oksemørbrad med kartoffeltimbale og rødvinssauce |
|
18. mar. 2014 |
Filokurve
med tigerrejer |
Stegt
vildsvinekølle m/enebær og indbagte rodfrugter i butterdej |
|
25. mar. 2014 |
Laksemousse i form |
Coc au
Vin |
|
1. april 2014 |
|
ChouCroute |
Yoghurt
med granatæbler (Andalusisk dessert) |
8. april 2014 |
Skaldyrssalat
med æble og chili |
Andebryst
med græskarmos og stegt fennikel |
|
22. april 2014 |
|
|
|
25. april 2014
Dameaften |
Laksemousse i form |
|
Appelsin trifli |
|
|
|
|