FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2013 - 2014 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
1. okt. 2013 Græskarsuppe Svinemørbrad med pesto Is med brombær og Bailey
8. okt. 2013   Fyldt svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater Ferskner med toscadej
15. okt. 2013 Svampesuppe Rødspætteruller med appelsinkogte æbler og gulerødder  
22. okt. 2013 Hvidvinsdampede blåmuslinger med safran sauce Bøf Bourguignon  
29. okt. 2013 Rejesalat Kylling med cashew nødder  
5. nov. 2013 Kung Pao kylling - m/sauterede grøntsager, Hjemmelavede (?) kroketter, Tun og ristet peberfrugtsalat og Tomat Carpaccio Kalvekød m/ sauterede skalotteløg og hvidløg Limefromage
12. nov. 2013   Irsk stuvning Gammeldags æblekage
19. nov. 2013 Evas rejesalat Karrykål spist i Østjylland Gammeldags æblekage
26. nov. 2013 Pandekager med svampecreme Lyssej med mandeltopping, smørstegte kartofler og oreganocreme  
3. dec. 2013 Andefrikadeller med auberginecreme Fullingsteg med medisterpølse, flæsk og grønkålssalat  
10. dec. 2013 Umami-kiks Dansk hakkebøf Sveske-dessert
17. dec. 2013 - - - Julefrokost:
Stegte rødspættefileter,
Sild i tomatsauce,
Ribbenssteg, Mørbradbøf,
Ost og kiks
- - -
7. jan. 2014 Kogt torsk med sennepssovs Citronfromage med smag
14. jan. 2014 Pernilles Creamed Curry Soup

Ovnbagt laksefilet med ratatouille og balsamicoglace

 
21. jan. 2014 Kammuslinger med limecreme Mørksej med parmaskinke og grønne linser Citrontærte med Vaniljeis
28. jan. 2014 Græske rejer  Lammeculotte med græsk tzazikie  
4. feb. 2014 Fisk én papillotte Kyllingefilet med ostefyld Appelsin trifli
11. feb. 2014   Laksefarceret lange på bund af spinat og appelsin beurre blanc Pandekager med creme og rom-marinerede rosiner
18. feb. 2014 Muslingesuppe Stifado  
25. feb. 2014 Dampede forårsløg med æg og stenbiderrogn Dyregryde med bacon ,svampe, flødeauce og  saftig saveojkål Appelsinsalat med granatæble, forårsløg og pinjekerner
4. mar. 2014 Varmrøget ørred med fennikel og æbler Kalvemedaljon m/mandelkartofler og æble-løgsaute-kalvesky  
11. mar. 2014 Skarpe muslinger Fyldt oksemørbrad med kartoffeltimbale og rødvinssauce  
18. mar. 2014 Filokurve med tigerrejer Stegt vildsvinekølle m/enebær og indbagte rodfrugter i butterdej  
25. mar. 2014 Laksemousse i form Coc au Vin  
1. april 2014   ChouCroute Yoghurt med granatæbler (Andalusisk dessert)
8. april 2014 Skaldyrssalat med æble og chili Andebryst med græskarmos og stegt fennikel  
22. april 2014      
25. april 2014
Dameaften
Laksemousse i form   Appelsin trifli