|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
04. okt. 2022 |
Kammuslinger med ærtepure og chorizo crumble |
Fish
n’Chips |
|
11. okt. 2022 |
|
Kaninragout |
Gammeldags æblekage |
25. okt. 2022 |
Jomfruhummerhaler med hvidløg |
Forloren Skildpadde |
|
01. nov. 2022 |
Vietnamesisk nudelsuppe
med kylling |
Andebryst med asiatisk
inspireret appelsinsauce |
|
08. nov. 2022 |
Japansk udon nudel suppe |
Vietnamesiske pandekager |
Burfi |
15. nov. 2022 |
Kinesiske Jiaozi |
Indonesisk Ristaffel |
|
22. nov. 2022 |
Dybstegte
rejer med citrussalat |
Ristaffel |
|
29. nov. 2022 |
Tom Kha Gai
Kokossuppe med kylling |
Asiatisk andebryst med grønt
Andebryst i østersauce |
|
06. dec. 2022 |
Græskarsuppe |
Lammetajine med kikærter og abrikoser |
Appelsin
og dadelsalat |
13. dec. 2022 |
Chorizo suppe
Bruschetta med
ricotta |
Rødvinschorizo
Æbleskiver med trøffel/champignonpure og brie
Æggeroulade
Rejer med hvidløg og chilli |
|
20. dec. 2022
Julefrokost |
|
Hvide og Røde sild
m/karrysalat
Fiskefilet m/remoulade
Mørbradbøf m/bløde løg
Ribbensteg ell.flæskesteg m/rødkål
Ost og
kiks
|
Ris á la
mande m/kirsebærsovs
Kaffe og
kransekage |
03. jan. 2023 |
Laksetatar |
Laksefilet med grøntsager |
|
10. jan. 2023 |
Gambas
al ajillo
|
Ovnbagt
filet royal af lange, kulmule eller torsk med rosmarin og citron på bund af
grøntsager og hønseglace |
”Peach
Melba”
|
17. jan. 2023 |
|
Bouillabaisse med Rouille |
Crepes Suzette |
24. jan. 2023 |
Laksemousse |
Butterfly laks med grøntsager |
Pavlova
med bær |
31. jan. 2023 |
Ristede
svampe i fløde |
Citronrisotto med jomfruhummer |
Jordbær
panna cotta |
07. feb. 2023 |
Lille
kålbruschetta med laks |
Stegt kyllingebryst med skorzonerod og marineret kål |
Engelsk tærte |
14. feb. 2023 |
Cremet
blomkålssuppe med bacon |
Kåldolmer |
|
21. feb. 2023 |
|
Sorte gryde med kartoffelmos |
|
28. feb. 2023 |
Stegte
kammuslinger med blomkåls pure og brunet sojasmør |
Glaserede
svinekæber |
|
07. mar. 2023 |
Hellefisk bagt i papir med avocado og lime |
Indbagt mørbrad med brøndkarse
Gaffelknust kartoffelmos med Broccoli og Estragonsauce |
|
14. mar. 2023 |
Pastinaksuppe med hvidløgsflütes og Pesto |
Pyt i panna från Småland |
Svesketrifli med yoghurtcreme |
21. mar. 2023 |
|
|
|
28. mar. 2023 |
Blinis med purløg, rødløg og laks (Forret 1)
Kartoffelblinis med purløg, rødløg og laks (Forret 2) |
Italiensk kødgryde med himmelsk sauce |
|
11. apr. 2023 |
Porre-løgsuppe med butterdejslåg |
Lam med
champignon-tomat-olivensauce med knuste kartofler |
|
18. apr. 2023 |
Blinis med Stenbiderrogn |
Lammefrikassé med asparges |
|
25. apr. 2023
Afslutning |
|
Saltimbocca |
Osteanretning og
Charcuteri
Profiteroles |