Bord 1:
Chorizo suppe
Ingredienser til 4 personer:
|
2 løg, fintsnittet |
|
4 fed hvidløg, fintsnittet eller presset |
|
100 g chorizo, i tern eller skiver |
|
1 tsk timian, tørret |
|
700 g kartofler, i små tern |
|
100 g grønkål, fintsnittet |
|
1l grøntsagsbouillon |
|
1 dl piskeføde |
|
1 spsk smør |
|
1 spsk olivenolie |
|
Salt |
|
Friskkværnet peber |
Bruschetta med
ricotta
Ingredienser til 15 personer:
|
8 æg |
|
320 g ricotta |
|
120 g parmesan |
|
120 g smør |
|
100 g rucolasalat |
|
15 skiver italiensk groft brød |
|
Salt |
|
Lidt revet muskatnød |
Bord 2:
Rødvinschorizo
Ingredienser til 4 personer:
|
250 g Chorizo pølse, skåret i 3-5 mm skiver
|
|
Olivenolie |
|
4 Fed hvidløg tyndt skåret |
|
1 Laurbærblad |
|
3 dl. rødvin |
|
Frisk persille |
|
Brød ”til at dyppe i saucen” |
Æbleskiver med
trøffel/champignonpure og brie
Ingredienser til 15 personer:
|
Æbleskiver 15-20 Stk. |
|
170 g hvedemel |
|
1 tsk natron |
|
1 tsk flagesalt |
|
1 stk æg |
|
250 g kærnemælk |
|
50 g smør |
|
200 g brie |
|
40 g trøffel/champignonpure |
Bord 3:
Æggeroulade
Ingredienser til 4 personer:
|
5 æg |
|
30 g revet parmesan |
|
1 bundt persille |
|
Salt og peber |
|
1 bundt purløg |
|
75 g røget laks i skiver |
|
10 sorte oliven |
|
200 g Mascarpone |
Rejer med hvidløg og chilli
Ingredienser til 15 personer:
|
1000 g rå vannameirejer |
|
2 rød chili |
|
14 fed hvidløg, presset eller finthakket |
|
1 bundt persille, finthakket |
|
175 g smør |
|
2 dl olivenolie |
|
Salt og peber |
|
Bord 1:
Chorizo suppe
Fremgangsmåde:
-
Varm olie og smør op i en
gryde og sauter løg, hvidløg og chorizo heri.
-
Tilsæt timian, kartofler og
grønkål og varm det godt igennem i cirka 8-10 minutter.
-
Kom bouillon, fløde, salt og
peber i gryden og lad det simre i cirka 10 minutter, til kartoflerne er
møre.
Bruschetta med
ricotta
Fremgangsmåde
-
Pisk æggene og tilsæt lidt
salt. Bland ricottaen med fint revet
parmesan og muskatnød i en skål.
-
Skær brødet i skiver 1-2 cm
og
dyp brødet i æg.
-
Smelt smørret på en pande og
steg brødet gyldent på
begge sider.
-
Tag brødet op og lad det køle
lidt. Fordel ricottablandingen
på brødene og pynt med hakket rucolasalat på toppen.
Bord 2:
Rødvinschorizo
Fremgangsmåde:
-
Steg chorizopølserne i ca. 5
min indtil de bliver brune på hver side.
-
Tilsæt olivenolie og hvidløg
steg i yderligere 2 minutter.
-
Tilsæt vinen og laurbærbladet
og lad det simre i 25 minutter.
-
Smag til og drys med
persille.
Æbleskiver med trøffel/champignonpure og brie
Fremgangsmåde:
-
Mel, naton og salt røres
sammen.
-
Kærnemælk piskes i, lidt af
gangen.
-
Tilsæt nu æg, som piskes ind
i dejen.
-
Lad dejen hvile i 10 minutter
i køleskab.
-
Varm en æbleskivepande op og
kom smør
i fordybningerne.Skær brien ud i små tern ca. 20 stk.
-
Fyld hver fordybning halvt op
med
æbleskivedejen og tilsæt brie og en lille
klat trøffel/champignonpure inden de vendes.
-
Når æbleskiverne er lettere
gyldne,
vendes de og bages gyldne på den anden side
Bord 3:
Æggeroulade
Fremgangsmåde:
-
Pisk æggene sammen, og tilsæt
parmesan, hakket persille, salt og peber.
-
Hæld æggemassen i en
bradepande foret med bagepapir, således æggemassen ikke kommer ud på
bagepladen.
-
Bag den i ovnen i 10 min. ved
200 grader.
-
Lad den derefter afkøle.
-
I mellemtiden hakkes laksen.
-
De sorte oliven skives, og
purløg klippes fint.
-
Bland alle tre ingredienser
med mascarponen, og fordel cremen på hele den afkølede omeletbund.
-
Rul omeletten sammen til en
roulade og skær den i skiver a ca. 1 cm.
Rejer med hvidløg og chilli
Fremgangsmåde:
-
Rens og pil rejerne, sørg for
at fjerne tarmen.
-
Dup dem tørre.
-
Rens chilien for kernerne.
Snit dem i tynde halve skiver.
-
Bland smør, olie, chili og
hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber.
-
Lad det simre i 10-15 min.
Tilsæt persillen til sidst.
-
Hæld rejerne i et lille tæt
fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10
min. ved 200 grader.
-
Server dem med et drys frisk
persille over.
|
|