|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
02. okt. 2018 |
Tomattærte |
Farseret
agerhøne med foie gras sauce |
Dessert med bagte
blommer
|
09. okt. 2018 |
Varme
ansjosbrød |
Okseragout med jordskokker, timian og sort peber |
Honningristet ananas med vaniljeskyr og nødder |
16. okt. 2018 |
Ceviche
med blomkål og hasselnødder |
Kylling Cordon Bleu med svampesauce, bønnefritter og ovnbagte kartoffelbåde |
|
23. okt. 2018 |
Cheviche |
Oksespidsbryst med peberrodssauce |
Æblekage
á la Carsten |
30. okt. 2018 |
Svampesuppe |
Svinekam
stegt som vildt |
|
06. nov. 2018 |
Lakserilette |
Fasanrulle |
Bagte blommer med crunch |
13. nov. 2018 |
Ærtesuppe
med mynte og skinke. |
Gullaschsuppe |
Eton mess |
20. nov. 2018 |
Marokkansk Linsesuppe |
Sprængt
ribbensteg og medisterpølse med spidsskål tilberedt i wok |
Marcipanmuffins |
27. nov. 2018 |
Oliventapenade |
Kogt
torsk med sennepssovs |
Chokolademousse |
04. dec. 2018 |
Aspargessuppe med hjemmelavede kødboller |
Skindstegt kulmule med bløde løg |
|
11. dec. 2018
Julefrokost |
|
|
|
08. jan. 2019 |
|
Kuller i
karry |
Pandekager |
15. jan. 2019 |
Jordskokke suppe med chorizo og purløg |
Rombo al
Forno con patate |
Crepes Suzette |
22. jan. 2019 |
Rød thaisuppe med rejer |
Glaseret
laks med syltede rødløg og sauce tartare med wokstegte
grøntsager |
|
29. jan. 2019 |
Fyldte
muslinger |
Kogt
torsk |
Portvinsfromage |
05. feb. 2019 |
|
Vikinge
Gryde |
Nem chokolademousse |
12. feb. 2019 |
Tapas |
Tapas |
Tapas |
19. feb. 2019 |
Røget
laks med senneps-dild – dressing og røget ørred |
Gammeldaws kylling stegt i gryde |
|
26. feb. 2019 |
Blinis
med rødløg og laks |
Indbagt
Skinkestang med rødkålssalat |
|
05. mar. 2019 |
Cæsarsalat |
Silkeborgske koteletter |
Is med
isvafler |
12. mar. 2019 |
Gulerodssuppe med kuller/kulmule, saté og kikærter |
Dal |
|
19. mar. 2019 |
Stenbiderrogn på blinis |
Kylling
Kiev |
Romfromage |
26. mar. 2019 |
|
Fyldt svinemørbrad med æble, bacon og soltørrede tomater |
Citrontærte med Vaniljeis |
02. apr. 2019 |
Røget
laks med estragon, tomat og avocadocreme |
Oksecuvette med peberfrugtcreme |
|
09. apr. 2019 |
Fiskefilet og røget laks med gylden sauce |
Kalveculotte tilberedt med SOUS-VIDE metoden |
Tærte med sommerbær og kokoscreme |
23. apr 2019 |
Rå tun i
krydret kokosmel |
Kalvefrikassé - klassisk opskrift |
Citronfromage - gammeldags maner |