|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
04. okt. 2016 |
Fransk
Hvidløgssuppe |
Bøffer
med Tomat og Oliven |
|
11. okt. 2016 |
Salat med confiteret and, rødbeder, croutoner og
valnødder |
Kylling i sur/sød sauce |
Æblekage med mandellåg |
18. okt. 2016 |
Ristet
brød med rejer og sesam |
Ovnbagt
mørksejfilet |
Toscanaske ferskner |
25. okt. 2016 |
Krebsehalesuppe |
Helsteget
svinemørbrad med purløgssauce og gulerødstimbale |
|
01. nov. 2016 |
Pepperoni
a la Piemonte |
Braiserede svinekæber i øl med kartoffelmos |
|
08. nov. 2016 |
Frisk
kogte muslinger |
Sprødstegt andebryst |
|
15. nov. 2016 |
Fyldte
muslinger |
Lammesteg
med oliven |
Omelet en
surprise |
22. nov. 2016 |
|
|
|
29. nov. 2016 |
|
Andebryst
med sprød rødkålssalat, kartofler og rosenkål |
Æbler på
honningristet havregrynscrumble med creme og flødeskum |
06. dec. 2016 |
|
|
|
13. dec. 2016 |
|
|
|
03. jan. 2017 |
|
Dampet
pighvar med dildsauce og tomatkompot |
Crepes
Suzettes med to slags is |
10. jan. 2017 |
Borsjtj |
Mandelylling |
|
17. jan. 2017 |
|
Bouillabaisse med Rouille |
Æbletærte
med marcipan |
24. jan. 2017 |
Fois gras med stegte
æbler |
Kogt Torsk med
sennepssovs |
Vanilje-lakrids mousse
med havtornpurè |
31. jan. 2017 |
|
Svineskank med
Hasselback kartofler |
Hofdessert |
07. feb. 2017 |
Pizza med persillepesto og jordskokker |
Knase kylling med tomatdip og babyleaves |
Citronfromage |
14. feb 2017 |
|
Forloren
hare med squash, hvidløg og rosmarinsauce |
Pærer med
vinchokoladesauce |
21. feb. 2017 |
Indisk
Mulligatawny suppe |
Ale
braiseret andebryst med quinoa-salat |
|
28. feb. 2017 |
Blinis
med laks |
Gullashsuppe - i særklasse |
Æblecrumble med kanel og blåbær |
07. mar. 2017 |
|
Saltimbocca med ratatouille |
|
14. mar. 2017 |
|
Flankesteg på panden med portvinsbraiseret fennikel og bagt
kartoffel med persillesmør |
Kræmmerhuse med chokolademousse og ananas |
21. mar. 2017 |
Bruschetta med svampe |
Spoleben i
hvedeøl med æbler og timian |
|
28. mar. 2017 |
Aspargessuppe med hjemmelavede kødboller |
Bagt
brosme med pasta og muslinger |
|
04. april 2017 |
Blini |
Lammekoteletter med
parmesankartoffelmos og tzatziki |
|
21. april 2017
Dameaften |
Blinis
med laks |
Chateaubriand med tilbehør og sauce bordelaise |
Portvinsfromage |