FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2016 - 2017 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
04. okt. 2016 Fransk Hvidløgssuppe Bøffer med Tomat og Oliven  
11. okt. 2016 Salat med confiteret and, rødbeder, croutoner og valnødder Kylling i sur/sød sauce Æblekage med mandellåg
18. okt. 2016 Ristet brød med rejer og sesam Ovnbagt mørksejfilet Toscanaske ferskner
25. okt. 2016 Krebsehalesuppe Helsteget svinemørbrad med purløgssauce og gulerødstimbale  
01. nov. 2016 Pepperoni a la Piemonte Braiserede svinekæber i øl med kartoffelmos  
08. nov. 2016 Frisk kogte muslinger Sprødstegt andebryst  
15. nov. 2016 Fyldte muslinger Lammesteg med oliven Omelet en surprise
22. nov. 2016      
29. nov. 2016   Andebryst med sprød rødkålssalat, kartofler og rosenkål Æbler på honningristet havregrynscrumble med creme og flødeskum
06. dec. 2016      
13. dec. 2016      
03. jan. 2017 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot Crepes Suzettes med to slags is
10. jan. 2017 Borsjtj Mandelylling  
17. jan. 2017   Bouillabaisse med Rouille Æbletærte med marcipan
24. jan. 2017 Fois gras med stegte æbler Kogt Torsk med sennepssovs Vanilje-lakrids mousse med havtornpurè
31. jan. 2017   Svineskank med Hasselback kartofler Hofdessert
07. feb. 2017 Pizza med persillepesto og jordskokker Knase kylling med tomatdip og babyleaves Citronfromage
14. feb 2017   Forloren hare med squash, hvidløg og rosmarinsauce Pærer med vinchokoladesauce
21. feb. 2017 Indisk Mulligatawny suppe Ale braiseret andebryst med quinoa-salat  
28. feb. 2017 Blinis med laks Gullashsuppe - i særklasse Æblecrumble med kanel og blåbær
07. mar. 2017   Saltimbocca med ratatouille  
14. mar. 2017   Flankesteg på panden med portvinsbraiseret fennikel og bagt kartoffel med persillesmør Kræmmerhuse med chokolademousse og ananas
21. mar. 2017

         Bruschetta med svampe

Spoleben i hvedeøl med æbler og timian  
28. mar. 2017 Aspargessuppe med hjemmelavede kødboller Bagt brosme med pasta og muslinger  
04. april 2017 Blini Lammekoteletter med parmesankartoffelmos og tzatziki  
21. april 2017
Dameaften
Blinis med laks Chateaubriand med tilbehør og sauce bordelaise Portvinsfromage