|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERTER |
5. oktober 2010 |
Grillspyd m/tigerrejer m.m.
|
Spareribs m/rodfrugter |
Bagte æbler i bål m.
chantilly creme |
12. okt.
2010 |
Svampesuppe m/låg |
Revelsben |
|
26. okt.
2010 |
Ceviche af torsk med
Baies Rose og koriander |
Beef
Wellington |
Sachertorte |
2. nov.
2010 |
Tigerrejer i dildsauce med savoy- eller spidskål |
Lav en
ret af .... blev til
Hannahs
vidunderkyllinger
Coq au
vin rouge |
|
9. nov.
2010 |
|
Dyreryg Gourmet |
Gammeldags æblekage |
16. nov.
2010 |
Fyldte
champignoner
|
Vildtgryde/vildtragout med sellerimos |
|
23. nov.
2010 |
Hokkaidosuppe |
Lav en
ret af ... ? ? ? |
|
30. nov.
2010 |
Limesuppe |
Andebryst |
|
|
|
|
|
7. dec.
2010 |
"Pandesild" fra Dragør |
Groffenbrad fra Falster |
|
14. dec.
2010 |
Stegte
sild + julesild
|
Grønlangkål lavet som i Vendsyssel
|
Ris à
l’mande |
4. jan.
2011 |
Havtaskekæber |
Poussiner
m. varm frugtsalat |
Pocherede
pærer |
11. jan
2011 |
|
Kogt
torsk med sennepssovs |
Chokolademousse |
18. jan
2011 |
LEGERET KARTOFFELSUPPE |
HAVØRRED
À LA MINI |
HJEMMEBAGTE KOKOSMAKRONER med KAFFE |
25. jan.
2011 |
|
Bouillabaisse |
Kejserinderis m. sukkerslør |
1. feb.
2011 |
Farserede
Cajunæg |
Kalv med
spinat og kreolsk sennepssauce m/Louisiana Dirty Rice |
|
8. feb.
2011 |
|
Pastel De
Chocio (okse, kylling og majs pie) |
Latin
Flan de Leche con Café
|
15. feb.
2011 |
Blini |
Chateaubriand i Pesto-Parmasvøb
m/varm safran-aiolicreme |
Pinãcolada is m/tropefrugter i kokoskurve |
22. feb.
2011 |
|
Kalkun i chili-chokoladesauce |
Flamberede bananer |
1. marts
2011 |
Røget
laks m/æble-peberrodskompot, limemarineret salat og sød
chili |
Indisk
lammegryde med abrikos |
|
8. marts
2011 |
|
Kalvemedaljon med Spinat-jomfruhummerdariole |
Hurtig
hindbærtærte |
15. marts
2011 |
Oliventapenade
Hyggehapser medens maden tilberedes…. |
Vikingbøf
Opskrift fra Viking Bøfhus - anno 1965 |
Kokospanerede ananasringe med mokkasauce |
22. marts
2011 |
|
Ovnstegte
skiver af okseskank på urtebund |
Lun ost
med rosmarin og ahornsirup |
29. marts
2011 |
Frølår a
la Faldsled Kro
|
Stegt
laks med ingefær-appelsinsauce, fennikelsalat med
karamelliseret appelsin |
|
5. april
2011 |
Cæsarsalat med stegt kylling, parmasan og croutoner |
Salat med
oksekød og bacon |
Katrine-blomme-kage |
12. april
2011 |
Forårssalat med godt fra havet |
Forårssalat med andebryst |
Kaffe med småkager m.v. |
29. april
2011
Dameaften |
Velkomstdrink
Fidderolles a la MBL
Rødtunge |
Herremads
Chateaubriand |
Pinãcolada is
Kaffe
Kransekage/SaraBernhart |