|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERT |
06. okt. 2020 |
Rødspættefileter i fad |
Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce |
|
13. okt. 2020 |
Mulligatawny suppe m/kylling |
Gourmesaltet pankopaneret sø-
eller rødtunge med fennikel remoulade |
|
20. okt. 2020 |
Græske
rejer |
Chiligryde med Kartoffel-Sellerimos |
|
27. okt. 2020 |
FRANSK
LØGSUPPE |
Skindstegt kulmule med bløde løg |
|
03. nov. 2020 |
|
|
|
10. nov. 2020 |
|
|
|
17. nov. 2020 |
|
|
|
24. nov. 2020 |
|
|
|
01. dec. 2020 |
|
|
|
08. dec. 2020 |
|
|
|
15. dec. 2020
Julefrokost |
|
|
|
05. jan. 2021 |
|
|
|
12. jan. 2021 |
|
|
|
19. jan. 2021 |
|
|
|
26. jan. 2021 |
|
|
|
02. feb. 2021 |
|
|
|
09. feb. 2021 |
|
|
|
16. feb. 2021 |
|
|
|
23. feb. 2021 |
|
|
|
02. mar. 2021 |
|
|
|
09. mar. 2021 |
|
|
|
16. mar. 2021 |
|
|
|
23. mar. 2021 |
|
|
|
30. mar. 2021 |
|
|
|
06. apr. 2021 |
|
|
|
13. apr. 2021 |
|
|
|
20. apr. 2021 |
|
|
|
27. apr. 2021
Afslutning |
|
|
|