FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2020 - 2021 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
06. okt. 2020 Rødspættefileter i fad Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce  
13. okt. 2020 Mulligatawny suppe m/kylling Gourmesaltet pankopaneret sø- eller rødtunge med fennikel remoulade  
20. okt. 2020 Græske rejer Chiligryde med Kartoffel-Sellerimos  
27. okt. 2020 FRANSK LØGSUPPE Skindstegt kulmule med bløde løg  
03. nov. 2020      
10. nov. 2020      
17. nov. 2020
24. nov. 2020      
01. dec. 2020      
08. dec. 2020      
15. dec. 2020
Julefrokost
     
05. jan. 2021    
12. jan. 2021      
19. jan. 2021      
26. jan. 2021      
02. feb. 2021      
09. feb. 2021      
16. feb. 2021      
23. feb. 2021      
02. mar. 2021      
09. mar. 2021      
16. mar. 2021      
23. mar. 2021      
30. mar. 2021      
06. apr. 2021      
13. apr. 2021      
20. apr. 2021      
27. apr. 2021
Afslutning