HERREMAD 
   MENU 20. FEB. 2007

Aftenen tilrettelægges i samarbejde med

CHEZ TONY
TORDENSKJOLDGADE 25
8200 ÅRHUS N
TLF. 86168830

Sevag komponerede menuen ud fra sit fremragende kulinarisk-musiske talent.
Forside
Opskrifter
Menu 2006-2007

 

 

 

NOGLE AF fNGREDIENSERNE TIL FORRETTEN:

bulletdiverse salater
bullettomat
bulletdressing
bulletristet brød
bulletoste

Salaten er skyllet, skåret og blandes nu.

 
Salaten er dekorativt anrettet på tallerkener med 3 stk. ristede brød med henholdsvis mozzarella, gedeost og varm brie. 

 

FREMGANGSMÅDE:

 

 

 
Det ristede brød belægges med ostene.

 


 

 


 

INGREDIENSER TIL HOVEDRET:


 
Hovedretten bestod af små tun-, laks- og viktoriabøf meget let pandestegt.


 

 

 
 


 

Råvarerne købes normalt 
Føtex i Skæring