Groft Sandwichbrød
Ingredienser :
Brød
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
150 g græskarkerner |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
150 g solsikke kerner |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
100 g hørfrø |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
100 g sesamfrø |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
3 dl revet ost |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
4 æg |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
2 spsk cremefraiche (38%) |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
35 g smeltet smør |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
1 tsk bagepulver |
![bullet](../../../_themes/canvas/cnvbull1.gif) |
1 tsk Seltin |
|
Groft Sandwichbrød
Fremgangsmåde:
-
Bland alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
-
Fordel massen med en ske i en brødform med bagepapir
-
Drys græskarkerner på toppen og tryk dem ganske let ned med en ske.
-
Bag brødet i ca. 45 min ved 170 grader (forvarmet ovn)
|