Forside
Andet stof |
GODE IDEER..
|
|
|
Kære Herremad - Netbutik med ægte
kvalitetsprodukter fra Spanien!
Hjemmesiden kan stærkt anbefales for de, der elsker spansk
gastronomi! Her kan f.eks. købes original Jamon Iberico,
opforstret med agern, til en særdeles fin pris leveret over
hele EU!
Der føres også den fine cognac Luis Felipe
(60 år) til 89 Euro!
Fri fragt ved køb på 300 Euro
http://www.lacasadeliberico.com/index.php?lang=en
|
Kære Herremad! Hej med jer,
faldt over jeres klub på nettet, og da vi har opstartet
madrejser til Toscana tænkte vi at dette kunne have jeres
interesse, prøv at tjekke vores hjemmeside.
www.smag-toscana.dk
Med venlig hilsen
Smag toscana |
KOKKESKOLE
Spændende ideer kan opstå i en hyggestund efter tennis.
En af ideerne, der opstod i det meget tidlige forår 2006, var at undersøge muligheden for at
komme på kokkeskole i Italien.
Denne undersøgelse førte til
- ikke en kokkeskole - men en kulinarisk ekskursion til Rom marts 2007.
Rejseudvalget fra denne Rom-ekskursion er stående og
arbejder på næste kulinariske oplevelse.
|
På hjemmesiden efterlyses nye kokkeskoler. Jeg har været på skolen - det var en stor oplevelse. Den
ligger fantastisk.
Kokkeskolens hjemmesideadresse er:
Aksel
Nedenstående er så Arne Fusagers kokkeskoles forside:
|
Måske skal vi benytte sommeren til at overveje om
vi skal kontakte en af de tyske afdelinger af CC - Club Kochende Männer?
Er
der nogen af jer der vil komme med et udspil?
|
|
|
BOGANMELDELSER:
|
Min julegave 'SIMREMAD & TING
DER TAGER TID' af Claus
Christensen, Pelle Øby Andersen, Kasper Fogh Hansen, Kåre
Kristiansen, Svend Skafte Overgaard & Søren Skafte Overgaard.
Langt de fleste af opskrifterne
egner sig under ingen omstændigheder til vores Herremads-aftener på
grund af retternes lange simretid.
Opskrifterne er gode solide Herremads-retter, og man kan gå længe og
hygge sig med den form for madtilberedning.
Forfatternes forord, der handler om deres forhold til madlavning, er i
sig selv lidt af en oplevelse.
Hilsen
Jørgen
|
|
Vinen til
maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks
bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer
bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk
som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad. |
|
|
Efterhånden som der dukker gode ideer op,
så mail dem til
herremad@herremad.dk
|
|
|