FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2021 - 2022 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
05. okt. 2021 Cremet sellerisuppe med trøffel Kalvemørbrad med svampe, parmaskinke og spinat  
12. okt. 2021 Gratineret hummer Ale braiseret andebryst med quinoa-salat  
19. okt. 2021      
26. okt. 2021      
02. nov. 2021 Spinatpandekager med laks, rejer, avocado og dilddressing Indisk curry med kylling  
09. nov. 2021 Jomfruhummerhaler med hvidløgssmør Indbagt svinemørbrad med Insalata Caprese fra Campania  
16. nov. 2021 Peber/tomat Suppe med pesto Fasan med grønt
23. nov. 2021 Rejecocktail med avocadocreme Enebærgryde med bagt kartoffelmos  
30. nov. 2021   Grønne linser men skindstegt “Catch of the Day” Crema Catalana
07. dec. 2021 Gourmet Krebs

Andebryst med svampe, forårsløg og rødvinssauce

 
14. dec. 2021
Julefrokost
 


Stegte sildefilet i tomatsauce

Marinerede hvide sild

Stegte rødspættefileter

Tarteletter

Ribbensteg

Gammeldags æbleflæsk 

Ris a la mande
04. jan. 2022 Involtini di prosciutto e Mozzarella Pastiera Napoletana Maniera di Knud-Erik
11. jan. 2022   Italiensk kødgryde Italiensk jordbærtrifli
18. jan. 2022   Originale italienske kødboller med pasta Tiramisu med Whisky
25. jan. 2022 Ministrone suppe

Farfalle med kylling, salviesmør og butternutsquash

 
01. feb. 2022   Tapas  
08. feb. 2022      
15. feb. 2022      
22. feb. 2022      
01. mar. 2022      
08. mar. 2022      
15. mar. 2022      
22. mar. 2022      
29. mar. 2022      
05. apr. 2022      
19. apr. 2022      
26. apr. 2022
Afslutning