FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2019 - 2020 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
01. okt. 2019 Forret med laks Skinkemedaljoner med salvisauce  
08. okt. 2019 Rødtunge i papillote med citronrisotto Sommerbuk m/ kvæde og ”syltede” svampe  
15. okt. 2019   Andebryst med svampe, forårsløg og rødvinsauce Brændte figner i spiritus
22. okt. 2019 Lynstegt Laks med 5 kryderi og ingefær Letsaltede skanker m/hvidkålssalat, grønkål og dadler Tarte Tatin | Fransk fristelse med søde æbler
29. okt. 2019 Rodfrugtsrøsti med koriander-avocadocreme og frisk tomatsalsa  Krydret skinkesteg med ovnbagte rodfrugter og balsamicosauce  
05. nov. 2019 Svampesuppe med Serano skinke Farsbrød med bagte rodfrugter og pæresalat  
12. nov. 2019 LØGSUPPE And au poivre med råstegte hvidløgskartofler
19. nov. 2019 Bouillabaisse Sneppe med Sneppebrød  
26. nov. 2019

Chilikrydret hokkaidosuppe med ost

Kylling a la Marengo  
03. dec. 2019 Smagsprøver fra Grønland Fyldt svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater Ferskner med toscadej
10. dec. 2019   Dansk kalvefilet  Pandekager med æbleskiver og is
17. dec. 2019
Julefrokost
     
07. jan. 2020    
14. jan. 2020      
21. jan. 2020      
28. jan. 2020      
04. feb. 2020      
11. feb. 2020      
18. feb. 2020      
25. feb. 2020      
03. mar. 2020      
10. mar. 2020      
17. mar. 2020      
24. mar. 2020      
31. mar. 2020      
07. apr. 2020      
14. apr. 2020      
21. apr. 2020      
28. apr. 2020
Afslutning