FORENINGEN HERREMAD

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Forside
Opskrifter

SÆSON 2018 - 2019 MENUER

FORRETposate3.gif (10293 byte)

HOVEDRETposate1.gif (7227 byte)

DESSERT
02. okt. 2018 Tomattærte Farseret agerhøne med foie gras sauce

Dessert med bagte blommer

 

 
09. okt. 2018 Varme ansjosbrød Okseragout med jordskokker, timian og sort peber Honningristet ananas med vaniljeskyr og nødder
16. okt. 2018 Ceviche med blomkål og hasselnødder  Kylling Cordon Bleu med svampesauce, bønnefritter og ovnbagte kartoffelbåde  
23. okt. 2018 Cheviche Oksespidsbryst med peberrodssauce Æblekage á la Carsten
30. okt. 2018 Svampesuppe Svinekam stegt som vildt  
06. nov. 2018 Lakserilette Fasanrulle Bagte blommer med crunch
13. nov. 2018 Ærtesuppe med mynte og skinke.

                            Gullaschsuppe

Eton mess
20. nov. 2018 Marokkansk Linsesuppe Sprængt ribbensteg og medisterpølse med spidsskål tilberedt i wok Marcipanmuffins
27. nov. 2018 Oliventapenade Kogt torsk med sennepssovs Chokolademousse
04. dec. 2018 Aspargessuppe med hjemmelavede kødboller Skindstegt kulmule med bløde løg  
11. dec. 2018
Julefrokost
     
08. jan. 2019 Kuller i karry Pandekager
15. jan. 2019 Jordskokke suppe med chorizo og purløg Rombo al Forno con patate Crepes Suzette
22. jan. 2019 Rød thaisuppe med rejer  Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare med wokstegte grøntsager  
29. jan. 2019 Fyldte muslinger Kogt torsk Portvinsfromage
05. feb. 2019   Vikinge Gryde Nem chokolademousse
12. feb. 2019 Tapas Tapas Tapas
19. feb. 2019 Røget laks med senneps-dild – dressing og røget ørred Gammeldaws kylling stegt i gryde  
26. feb. 2019      
05. mar. 2019      
12. mar. 2019      
19. mar. 2019      
26. mar. 2019      
02. apr. 2019      
09. apr. 2019      
26. apr 2019
Dameaften