|
Indkøber oversigt - Hold 1 |
11-10-2022 |
Carsten Bjørn Hansen |
+ |
Carlo Vestergaard |
25-10-2022 |
Knud Erik Pedersen |
+ |
Jan Ovesen |
08-11-2022 |
Knud-Erik Sabroe |
+ |
Ole Pedersen |
22-11-2022 |
Henrik Rasmussen |
+ |
Ole Carstensen |
06-12-2022 |
Carl Langgaard |
+ |
Henning Just |
20-12-2022 |
Peter Larsen |
+ |
Erling Leth |
03-01-2023 |
Jørgen Jensen |
+ |
Carsten Svinding |
17-01-2023 |
Ole Glasius |
+ |
Ole Rasmussen |
31-01-2023 |
Carsten Bjørn Hansen |
+ |
Jan Ovesen |
14-02-2023 |
Knud Erik Pedersen |
+ |
Ole Pedersen |
28-02-2023 |
Knud-Erik Sabroe |
+ |
Ole Carstensen |
14-03-2023 |
Henrik Rasmussen |
+ |
Carlo Vestergaard |
28-03-2023 |
Carl Langgaard |
+ |
Henning Just |
11-04-2023 |
Erling Leth |
+ |
Ole Glasius |
25-04-2023 |
Ole Rasmussen |
+ |
Peter Larsen |
|
Indkøber oversigt - Hold 2 |
04-10-2022 |
Poul-Erik Pedersen |
+ |
Per Schrøder |
01-11-2022 |
Lars Abild |
+ |
Aksel Faber |
15-11-2022 |
Poul Erik Therkelsen |
+ |
Uffe Vithen |
29-11-2022 |
Per Istrup |
+ |
Niels Erik Larsen |
13-12-2022 |
Niels Teichmann |
+ |
Henrik Ry Mathiasen |
20-12-2022 |
Henrik Fode |
+ |
Jørn Kristoffersen |
10-01-2023 |
Børge H. Jensen |
+ |
Kai Nielsen |
24-01-2023 |
Per Schrøder |
+ |
Lars Abild |
07-02-2023 |
Niels Erik Larsen |
+ |
Poul Erik Therkelsen |
21-02-2023 |
Kai Nielsen |
+ |
Jørn Kristoffersen |
07-03-2023 |
Uffe Vithen |
+ |
Niels Teichmann |
21-03-2023 |
Per Istrup |
+ |
Henrik Ry Mathiasen |
18-04-2023 |
Henrik Fode |
+ |
Per Christensen |
25-04-2023 |
Per Schrøder |
+ |
Niels Erik Larsen |
|
|
|
|
|
Sæsonens
Temaer |
Måned |
År |
Tema |
November
|
2022 |
Asiatisk mad |
Januar
|
2023 |
Fisk |
Februar
|
2023 |
Kål, retter hvori indgår en eller flere
typer kål |
Marts
|
2023 |
Det nordiske køkken |
Reglement og Retningslinier
1. Sæsonens opskrifter :
Opskrifter
sendes til web-master på mail
senest 1 uge i før
de skal bruges på en madaften
!!
Brug evt. venstre menu på
forsiden for at vælge
korrekt mailadresse ! |
2. Varebeholdning :
Tag ved indkøb højde for
varelageret !!!
Print varelagerlisten ud og
hav den med på indkøb. Se listen
her. Skal der til en menu bruges mere af en lagervare, end den mængde,
der er anført på lagerlisten, indkøbes så vidt muligt
KUN den manglende mængde. Carsten Bjørn Hansen er udpeget som ansvarlig for varelageret og
sikrer, at det er til stede til hver madaften.
Indkøbte varer, der ikke er anført i varebeholdningen, bedes
fjernet ved afslutning af en madaften. Venlig hilsen Bestyrelsen
3.
Ordensreglement (Reglement for
madhold af 14. januar 2013):
Det påhviler
indkøberne:
3.1. at udvælge menu og
indberette menuen med opskrifter i maskinlæsbar
stand til foreningens webmaster(e)
senest 1 uge i forvejen
3.2. at foretage indkøb og fordeling til de enkelte køkkenhold
af de til madlavningen nødvendige ingredienser inklusiv
drikkevarer; udlæg for indkøb af mad - og drikkevarer refunderes
ved henvendelse pr. mail til foreningens kasserer
3.3. at sørge for rettidig oplåsning af lokale og skabe,
planlægge og organisere madaftenens forløb, herunder
indledningsvis at orientere hele madholdet om forhold af særlig
betydning vedr. opskrifter o.a.
3.4. at sørge for og overvåge oprydning i og rengøring af
lokalet ved aftenens afslutning, herunder efterse, at
foreningens egne rekvisitter (knive m.m.) er lagt på plads i
foreningens egne skabe, og at foreningens permanente beholdning
af ingredienser er pakket ordensmæssigt. Eventuelle mangler i
den permanente beholdning rapporteres snarest muligt til den
ansvarlige for den permanente beholdning, p.t. Carsten Bjørn
Hansen, telefon 5191 9749
3.5. at sørge for bortskaffelse af affald, emballage o.l. samt
evt. overskydende madvarer. Overskydende madvarer må kun
efterlades i den permanente beholdning i det omfang, den
foreskrevne mængde ikke derved overskrides; vinflasker
bortskaffes til flaskecontainere uden for skolens område
3.6. at forlade lokalet som de sidste og sørge for aflåsning af
skabe og lokale og derefter overdrage nøglerne til næste
indkøbshold.
|
|