|
Indkøber oversigt - Hold 1 |
10-10-2023 |
Carsten Bjørn Hansen |
+ |
Carl Langgaard |
24-10-2023 |
Knud Erik Pedersen |
+ |
Carlo Vestergaard |
07-11-2023 |
Knud-Erik Sabroe |
+ |
Ole Pedersen |
21-11-2023 |
Henrik Rasmussen |
+ |
Ole Glasius |
05-12-2023 |
Jørgen Jensen |
+ |
Peter Larsen |
19-12-2023 |
Jan Ovesen |
+ |
Ole Carstensen |
16-01-2024 |
Erling Leth |
+ |
Carsten Svinding |
30-01-2024 |
Henning Just |
+ |
Ole Rasmussen |
13-02-2024 |
Carsten Bjørn Hansen |
+ |
Jørgen Jensen |
27-02-2024 |
Knud Erik Pedersen |
+ |
Ole Pedersen |
12-03-2024 |
Knud-Erik Sabroe |
+ |
Ole Glasius |
09-04-2024 |
Henrik Rasmussen |
+ |
Carl Langgaard |
23-04-2024 |
Carlo Vestergaard |
+ |
Ole Carstensen |
30-04-2024 |
Peter Larsen |
+ |
Henning Just |
|
|
+ |
|
|
Indkøber oversigt - Hold 2 |
03-10-2023 |
Per Schrøder |
+ |
Lars Abild |
31-10-2023 |
Poul Erik Therkelsen |
+ |
Aksel Faber |
14-11-2023 |
Niels Teichmann |
+ |
Poul-Erik Pedersen |
28-11-2023 |
Per Istrup |
+ |
Niels Erik Larsen |
12-12-2023 |
Henrik Ry Mathiasen |
+ |
Henrik Fode |
19-12-2023 |
Uffe Vithen |
+ |
Poul-Erik Pedersen |
09-01-2024 |
Børge H. Jensen |
+ |
Aksel Faber |
23-01-2024 |
Per Christensen |
+ |
Carsten Larsen |
06-02-2024 |
Jørn Kristoffersen |
+ |
Kai Nielsen |
20-02-2024 |
Lars Abild |
+ |
Niels Teichmann |
05-03-2024 |
Uffe Vithen |
+ |
Børge H. Jensen |
19-03-2024 |
Niels Erik Larsen |
+ |
Per Christensen |
02-04-2024 |
Carsten Larsen |
+ |
Henrik Ry Mathiasen |
16-04-2024 |
Per Istrup |
+ |
Jørn Kristoffersen |
30-04-2024 |
Poul Erik Therkelsen |
|
Per Schrøder |
|
Sæsonens
Temaer |
Måned |
År |
Tema |
November
|
2023 |
Asiatisk mad |
Januar
|
2024 |
Alt fra Havet |
Februar
|
2024 |
Danske egnsretter |
Marts
|
2024 |
Småretter / Tapaslignende |
Reglement og Retningslinier
1. Sæsonens opskrifter :
Opskrifter
sendes til web-master på mail
senest 1 uge i før
de skal bruges på en madaften
!!
Brug evt. venstre menu på
forsiden for at vælge
korrekt mailadresse ! |
2. Varebeholdning :
Tag ved indkøb højde for
varelageret !!!
Print varelagerlisten ud og
hav den med på indkøb. Se listen
her. Skal der til en menu bruges mere af en lagervare, end den mængde,
der er anført på lagerlisten, indkøbes så vidt muligt
KUN den manglende mængde. Carsten Bjørn Hansen er udpeget som ansvarlig for varelageret og
sikrer, at det er til stede til hver madaften.
Indkøbte varer, der ikke er anført i varebeholdningen, bedes
fjernet ved afslutning af en madaften. Venlig hilsen Bestyrelsen
3.
Ordensreglement (Reglement for
madhold af 14. januar 2013):
Det påhviler
indkøberne:
3.1. at udvælge menu og
indberette menuen med opskrifter i maskinlæsbar
stand til foreningens webmaster(e)
senest 1 uge i forvejen
3.2. at foretage indkøb og fordeling til de enkelte køkkenhold
af de til madlavningen nødvendige ingredienser inklusiv
drikkevarer; udlæg for indkøb af mad - og drikkevarer refunderes
ved henvendelse pr. mail til foreningens kasserer
3.3. at sørge for rettidig oplåsning af lokale og skabe,
planlægge og organisere madaftenens forløb, herunder
indledningsvis at orientere hele madholdet om forhold af særlig
betydning vedr. opskrifter o.a.
3.4. at sørge for og overvåge oprydning i og rengøring af
lokalet ved aftenens afslutning, herunder efterse, at
foreningens egne rekvisitter (knive m.m.) er lagt på plads i
foreningens egne skabe, og at foreningens permanente beholdning
af ingredienser er pakket ordensmæssigt. Eventuelle mangler i
den permanente beholdning rapporteres snarest muligt til den
ansvarlige for den permanente beholdning, p.t. Carsten Bjørn
Hansen, telefon 5191 9749
3.5. at sørge for bortskaffelse af affald, emballage o.l. samt
evt. overskydende madvarer. Overskydende madvarer må kun
efterlades i den permanente beholdning i det omfang, den
foreskrevne mængde ikke derved overskrides; vinflasker
bortskaffes til flaskecontainere uden for skolens område
3.6. at forlade lokalet som de sidste og sørge for aflåsning af
skabe og lokale og derefter overdrage nøglerne til næste
indkøbshold.
|
|