Forside
Andet stof

GODE IDEER

 
 

Kære Herremad - Netbutik med ægte kvalitetsprodukter fra Spanien!

Hjemmesiden kan stærkt anbefales for de, der elsker spansk gastronomi! Her kan f.eks. købes original Jamon Iberico, opforstret med  agern, til en særdeles fin pris leveret over hele EU!

Der føres også den fine cognac Luis Felipe (60 år) til 89 Euro! 

Fri fragt ved køb på 300 Euro

 

http://www.lacasadeliberico.com/index.php?lang=en

 

Kære Herremad!

Hej med jer, faldt over jeres klub på nettet, og da vi har opstartet madrejser til Toscana tænkte vi at dette kunne have jeres interesse, prøv at tjekke vores hjemmeside.

www.smag-toscana.dk

Med venlig hilsen

Smag toscana

KOKKESKOLE 

Spændende ideer kan opstå i en hyggestund efter tennis.
En af ideerne, der opstod i det meget tidlige forår 2006, var at undersøge muligheden for at komme på kokkeskole i Italien.
Denne undersøgelse førte til - ikke en kokkeskole - men en kulinarisk ekskursion til Rom marts 2007.

Rejseudvalget fra denne Rom-ekskursion er stående og arbejder på næste kulinariske oplevelse.  

Hjemmesideadresser til inspiration:

Madkursus

”Mad, vin og olivenolie efterår 2007”

Madkursus i Italien

http://www.bellaumbria.dk/dansk

Helle og Alfredo Tesio

http://www.alfredotesio.dk/

 

 

http://www.cc-club-kochender-maenner.de/

http://www.cinellicolombini.it/

 

 

 

 
 På hjemmesiden efterlyses nye kokkeskoler. Jeg har talt med Arne Fusager for at få tilladelse til at offentliggøre nogle af hans opskrifter. Jeg spurgte samtidig om vi måtte reklamere for hans kokkeskole- det måtte vi gerne. Jeg har været på skolen  - det var en stor oplevelse. Den ligger fantastisk.
Kokkeskolens hjemmesideadresse er:
 
Aksel
 

Nedenstående er så Arne Fusagers kokkeskoles forside:


8. Route des Queniéres
06140 Tourrettes-sur-Loup, France
Tel (+33) 4 93 24 30 79
  http://www.fusagersandager.dk/


 

Måske skal vi benytte sommeren til at overveje om vi skal kontakte en af de tyske afdelinger af CC - Club Kochende Männer?

Er der nogen af jer der vil komme med et udspil?

 

 

 
  BOGANMELDELSER:

Min julegave 'SIMREMAD & TING DER TAGER TID' af Claus Christensen, Pelle Øby Andersen, Kasper Fogh Hansen, Kåre Kristiansen, Svend Skafte Overgaard & Søren Skafte Overgaard.

Langt de fleste af opskrifterne egner sig under ingen omstændigheder til vores Herremads-aftener på grund af retternes lange simretid. 
Opskrifterne er gode solide Herremads-retter, og man kan gå længe og hygge sig med den form for madtilberedning.
Forfatternes forord, der handler om deres forhold til madlavning, er i sig selv lidt af en oplevelse.
Hilsen
Jørgen

 

Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.
   


 

Efterhånden som der dukker gode ideer op, så mail dem til  

 herremad@herremad.dk