|
FORRET |
HOVEDRET |
DESSERTER |
Hold
2
2. okt. 2007 |
SHERRY- OG
LØGSUPPE M/SAFRAN
|
STEGT
ANDEBRYST |
FIGNER POCHERET I RØDVIN OG TIMIAN |
Hold
1
9. okt. 2007 |
|
VILDÆNDER I RØDVINSSAUCE |
PANDEKAGER MED
APPELSINCREME |
Hold
1
23. okt. 2007 |
SELLERISUPPE
MED PERSILLEOLIE OG BACON
|
KOGT
TORSK |
|
Hold 2
30. okt. 2007
|
|
VILDÆNDER I RØDVINSSAUCE |
PANDEKAGER MED
APPELSINCREME |
Hold
1
6.
nov. 2007 |
|
Hot
Pot med oksekød, øl og lakridsrod |
Blødende
chokoladekage med stout sabayonne. |
Hold 2
15. nov. 2007
|
BONDESUPPE
|
MØRBRAD M/ABRIKOS -
a´la PRINS HENRIK |
|
Hold
1
20.
nov. 2007 |
|
ESTOFADO
|
CREME
BRULEÉ |
Hold 2
27. nov. 2007
|
LETTUCE-SUPPE
MED KØDBOLLER
|
KYLLING
I GUL KARRY PASTA |
|
Hold
1
4.
dec. 2007 |
|
KIDNEY
PIE
ROGNONS EN CASSEROLE
(Sauterede nyrer)
|
ÆBLEPAKKER M/
FLØDECREME |
Hold 2
11. dec. 2007
|
|
Opskrifter
der dannede udgangspunkt for julefrokosten
HAMBURGERRYG
FRIKADELLER
STUVET SPINAT
RØDKÅL
KORENDEKAGER |
|
Hold
1
18.
dec. 2007 |
|
FJERKRÆ
af en eller anden slags
|
Risalamande ( Det er jo
trods alt JUL)
|
Hold
1
8.
jan. 2008 |
THAILANDSK
KYLLINGESUPPE
(Tom Kha Gai)
|
FISKEFRIKADELLER
m/tomatsovs og gulerodssalat |
|
Hold 2
15. jan. 2008 |
MUSLINGESUPPE
FRA SKAGEN |
STIFADO
|
|
Hold
1
22.
jan. 2008 |
FYLDT
AVOCADO
|
FARSEREDE KØDRULLER |
|
Hold 2
29. jan. 2008
|
Legeret
Kartoffelsuppe
|
Kyllingefilet
med svampefyld i
bacon
|
|
Hold
1
5.
feb. 2008 |
|
Forloren
Skildpadde
|
Abrikos-
og valnøddetærte |
Hold
1
19.
feb. 2008 |
|
Fyldt
svinemørbrad med æbler, bacon og soltørrede tomater
|
Ferskner med toscadej |
Hold
2
26. feb. 2008
|
Svampesuppe |
Krondyrmørbrad |
|
Hold
1
4.
marts 2008 |
Tarteletter med brisler i trøffelolie |
Kalvelever
som i Venedig
(Fregato di vitello alla veneziana)
|
|
Hold 2
11. marts. 2008
|
|
Koteletter
i fad
|
Abemad
|
Hold
1
25. marts 2008 |
ZUPPA
DEL VENERDI SANTO
(Den hellige fredags suppe)
|
STUFATINO
ALLA ROMANA
(Oksegryde på romersk manér)
|
FORÅRSKAGE
(En aidel-version)
|
Hold 1+2
1. apr. 2008 |
|
Dameaften |
|